Başkan Taban kariyer gününde öğrencilerle buluştu

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Kariyer Günleri” etkinliğinde lise öğrencileriyle buluştu.

BURSA HABER 13.09.2024 16:07:00 0
Başkan Taban kariyer gününde öğrencilerle buluştu

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban Nene Hatun Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin “Kariyer Günleri” buluşmaları kapsamında okul öğrencileriyle bir araya geldi. Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen söyleşiye öğrencilerle birlikte okul idarecileri ve öğretmenler de katıldı. Hem şehir yönetimi hem projeler hem de gençlerin öneri ve talepleri üzerine samimi bir sohbetin yaşandığı buluşmada, Başkan Taban öğrencilere nasihatlerde verdi.

Okul Müdürü Serdar Bülent Yıldız’ın açılış konuşmasıyla başlayan Kariyer Günleri programında Müdür Yıldız, 800’e yakın öğrenci ile İnegöl eğitimine hizmet sunduklarını söyledi. Ardından Belediye Başkanı Alper Taban sahneye çıktı. İçinde bulunduğumuz döneme dair konuşan Başkan Taban, “Zaferler ayı Ağustos’u geride bıraktık, kurtuluş ayımız Eylül’ün içerisindeyiz. Ben öncelikle bizlere bu vatanı bırakan atalarımıza teşekkür ediyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum” dedi.

HEM ŞEHRİ HEM NESİLLERİ İMAR ETMEK İSTİYORUZ

İnegöl Belediyesi’nin 1870 yılında kurulduğunu hatırlatan Başkan Taban, “Belediye dendiğinde genelde park bahçe yapan, alt yapı ve yollar yapan şehir yönetimleri akla gelir. Beraberinde bir şehirleşme ve kentleşme akla gelir ilk etapta. Ancak tabi bu şehirlerin içerisinde insanı unutmamak lazım. Bizler aynı zamanda insana hizmet eden kurumlarız. Rahmetli Turgut Cansever mimarımızın bir sözü var, yaşadığınız şehri imar ederken nesilleri ihmal ederseniz, ihmal ettiğiniz nesiller gün gelir imar ettiğiniz şehri imha eder derdi. Bizler de bu düsturla hem şehirlerimizi hem nesillerimizi, insanı merkeze alarak bir yönetim anlayışı sergiliyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN TABAN GENÇLERİN SORULARINI YANITLADI

Alper Taban’ın açılış konuşmasının ardından program öğrencilerin sorularıyla devam etti. Başkan Taban öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtlarken, gençler de hem şehir hem yönetimsel anlamda istek ve önerilerini anlatma fırsatı buldular.


Başkan Oktay Yılmaz, Sahurda Gençlerle Buluştu

Osmangazi Zabıtası’ndan kaldırım işgaline sıkı denetim

Bursa'da gıda alarmı: "Köfteden kanatlı eti çıktı"

Mustafa Dündar’ın ardında bıraktığı milyonlarca liralık zarar ve BAREM gerçeği

Osmangazi Belediyesi’nden kadın sağlığına büyük destek

Başkan Şadi Özdemir aşevinde vatandaşlarla iftar yaptı

Bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak?

Bursa’ya 23 yılda 30 bin sosyal konut yapıldı

Silah kaçakçılarına operasyon: 353 tabanca ve 913 silah parçası ele geçirildi

13 dokunulmazlık dosyası TBMM'ye sevk edildi

Elektrikli araç sahiplerine müjde!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörsüz Türkiye hedefine ulaşacağız

Korsan taksilere büyük darbe! ehliyete el konulacak

MHP Lideri Bahçeli: "CHP, mezhep provokasyonu yapıyor"

Sarıyer ve Şişli Belediyelerine terör operasyonu

Ramazan Bayramı tatili belli oldu: İşte resmi süre!

İnegöl Belediyesi'nden ödüllü fikir yarışması

Emekli bayram ikramiyesi belli oldu

Kabe'de 500 bin kişi ile günlük umre rekoru kırıldı

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Orkun Yıldırım istifa etti

Bakan Fidan, İngiliz mevkidaşı Lammy ile görüştü

Bursa’da 23 Nisan Mahallesi’ndeki halı saha için kayyum atandı

Bursa iş dünyasının ortak aklı zirvede buluştu

İmamoğlu, Bursa’ya geliyor

Mücevher ihracatı şubatta yıllık bazda yaklaşık yüzde 80 arttı

GÖKBERK, FPV tehditlerini başarıyla imha etti

Bursa'daki AVM'de ortalık karıştı!

PTT'nin hızlandırma çabaları, teslimat gecikmelerini gidermeye yeterli olacak mı?

İnegöl’de çocuklar kendi davullarını tasarladı

Deniz Baykal'a kumpas operasyonu: Bir şüpheli yakalandı

Yükleniyor