Başkan Taban'dan öğrencilere müjde

İnegöl'deki Nöbetçi Kitaphane, 3 Kasım'dan itibaren Pazar günleri de 12.00-20.00 saatleri arasında hizmet verecek.

BURSA HABER 31.10.2024 16:04:00 0
Başkan Taban

 

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, öğrencilerden gelen yoğun talep üzerine Yeni Kent Meydanı ve Yaşam Alanı projesi içerisinde bulunan Nöbetçi Kitaphanenin Pazar günleri de açık olacağını duyurdu.

İnegöl Belediyesi’nin gençlerin yeni ve farklı mekanlar talebi üzerine geliştirdiği ve ilkini 2020 yılında şehre kazandırdığı Nöbetçi Kitaphaneler, gençlerin uğrak noktası haline geldi. Bugün 5 ayrı noktada bulunan Nöbetçi Kitaphanelere son olarak şehrin yeni Yaşam Alanı ve Kent Meydanında oluşturulan merkez eklenmişti. 2 katlı bir yapı olarak hazırlanan ve her yaşa hitap eden 5’inci Nöbetçi Kitaphane, yine gençlerin yoğun talepleri üzerine artık Pazar günleri de açık olacak. İçerisinde 20 bin kitap, bilgisayar alanları, grup ders çalışma alanları, akademik çalışma alanları ve ders çalışma bölümleriyle toplamda 240 öğrenci kapasitesine sahip olan merkez, Pazar günleri 12.00 ila 20.00 arasında hizmet verecek.

 

 

GENÇLER PAZAR GÜNLERİ DE AÇILMASINI İSTEDİ
Öğrenciler, Nöbetçi Kitaphanede yapılan röportajlarda merkezin Pazar günleri de açılması noktasında şu ifadeleri kullanmıştı: “Pazar günleri de kitaphanenin açık olmasını isteriz. Burada çalışmak bizleri motive eder. Bizim için avantaj sağlar. 6 gün aldığımız bu hizmeti haftanın 7 günü almak isteriz. Haftalık düzenimizi Pazar günü kapalı olduğu için değiştirmek zorunda kalıyorduk. Düzenimizi bozmadan çalışmaya devam edebiliriz.”

 

 

 

03 KASIM PAZAR GÜNÜ İTİBARİYLE AÇILIYOR
Belediye Başkanı Alper Taban, gençlerin bu talebi üzerine bugün sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla Yeni Yaşam Alanı ve Kent Meydanı içerisinde bulunan kitaphanenin Pazar günleri de açık olacağını duyurdu. Konuya ilişkin konuşan Başkan Taban, “Gençlerim fikirleri, talep ve önerileri bizim için çok kıymetli. Kitaphanenin Pazar günleri açık olması noktasında da ciddi bir talep vardı. Yaptığımız değerlendirmede Pazar günleri 12.00 ile 20.00 arasında açık olmasına karar verdik. 03 Kasım Pazar günü itibariyle kitaphanemiz Pazar günleri de açık olacak” dedi.


 

Nilüfer’de belediye güvenceli dönüşüm başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asrın felaketinde milletçe ayağa kalktık

Nilüfer’in yeni kentsel dönüşüm modeli: Rant değil yaşam

Bursaspor’da Tunahan Ergül ile yollar ayrıldı

Bursa afetlere hazırlanıyor

Başkan Yılmaz'dan Umman'da önemli temaslar

Bakan Kurum: Türkiye Yüzyılı tarihe yazılacak

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Bursa’da sessiz yürüyüş

Epstein'in geride bıraktığı mal varlığı ortaya çıktı!

Pakistan’da cuma namazında camiye saldırı

AFAD duyurdu: Erzincan Kemah’ta 4.9 büyüklüğünde deprem

Milli yüzücü Defne Kurt’tan tarihi başarı

Bursa'da 6 Şubat için miniklerden duygu dolu anma

Mustafa Er: Sahada disiplinli ve güçlü bir Bursaspor olacak

İnegöl’de kaçan sürücü kameralardan yakalandı

Büyükşehir’den Çalı Yolu’na modern dokunuş

Bursa tekstili Paris'te dünyaya açıldı!

Süper Lig’de 21. haftanın hakemleri açıklandı

Başkan Taban: İnegöl’de tarımın geleceğini inşa ediyoruz

Bursa'da komiserin heimlich manevrası hayat kurtardı

9 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs Bursa’da yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün Allah’ın izniyle bu işin altından kalktık

Osmangazi Belediyesi 6 Şubat’ı dualarla andı

Yurtdışı alışverişte yeni şartlar!

Asrın felaketinin 3. yıldönümü!

İnegölspor formaları çocuklarla buluştu

Başkan Erol’dan 6 şubat mesajı

AK Partili ilçe başkanından tepki

TCMB rezervlerinde tarihi seviye

Bursaspor Isparta deplasmanına hazırlanıyor

Yükleniyor