Başkan Yılmaz sporcularla buluştu ve yeni tenis kortu müjdesi verdi

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yaz Spor Okulları kapsamında tenis branşında eğitim alan sporcularla bir araya geldi.

Başkan Yılmaz sporcularla buluştu ve yeni tenis kortu müjdesi verdi
Haberi Sesli Oku
BURSA HABER 22.07.2024 13:43:00 0

 Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yaz Spor Okulları kapsamında tenis branşında eğitim alan sporcularla bir araya geldi. Başkan Yılmaz, Kaplıkaya Cazibe Merkezi'ndeki tenis kortunu ziyaret ederek, sporcular ve aileleriyle buluştu.

Başkan Yılmaz, Yıldırım Belediyesi'nin ilçede sporu yaygınlaştırmak ve çocukları sporla buluşturmak adına yürüttüğü çalışmalara dikkat çekti. Yaz Spor Okulları kapsamında 260, toplamda ise 3 bin 540 çocuğun tenisle tanıştığını belirten Yılmaz, "Yaz sezonunda da spor okullarımızda binlerce çocuğumuzu sporla buluşturuyoruz. Yıldırım’da bütün çocuklarımız sporla büyüsün, spora erişimi olmayan çocuğumuz kalmasın istiyoruz," dedi.

Kaplıkaya Cazibe Merkezi'nde bulunan kortta antrenman yapan tenisçilerle bir araya gelerek maç yapan Başkan Yılmaz, spor yapan çocuklarını bekleyen ailelerle de sohbet etti. Bu görüşme sırasında Yıldırım’a yeni açık ve kapalı tenis kortları kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Yılmaz, "Yıldırım Belediyesi olarak ilçemizde spor yapmayan çocuğumuz kalmasın diye tüm Yıldırım'a hizmet verecek projeleri ortaya koyuyoruz. Kış ve yaz spor okulları ile çocuklarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bununla da yetinmiyoruz, yeni spor tesisleri açmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Spor kenti Yıldırım’ı daha ileriye taşımak adına elimizden gelen çabayı göstereceğiz," ifadelerini kullandı.