Başkan Yılmaz’dan Münevver Teyze’ye bayram ziyareti

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ, BELEDİYE TARAFINDAN KENDİSİNE HASTA YATAĞI HEDİYE EDİLEN MÜNEVVER TEYZE’Yİ ZİYARET EDİP, BAYRAMINI KUTLADI.

BURSA HABER 20.07.2021 13:38:00 0
Başkan Yılmaz’dan Münevver Teyze’ye bayram ziyareti

‘İnsan Merkezli Belediyecilik’ anlayışla çalışmalarını sürdüren Yıldırım Belediyesi; engelli, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarını yalnız bırakmıyor. Son 2 yılda, ihtiyaç sahibi 77 vatandaşa hasta yatağı desteğinde bulunan Yıldırım Belediyesi, geçtiğimiz ay da ilerleyen yaşı nedeniyle yatağa bağımlı hale gelen Münevver Atak’a hasta karyolası hediye etmişti. Belediye ekiplerinin adresine kadar getirip kurdukları yatakla birlikte günlük yaşamı kolaylaşan Münevver Teyze, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ı evine davet etmişti.

‘BELEDİYECİLİK GÖNÜL İŞİDİR’

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz Kurban Bayramı’nın birinci günü Münevver Teyze’yi ziyaret etti. Münevver Teyze ve ailesinin bayramını kutlayan Başkan Oktay Yılmaz, “Yatalak durumda olan Münevver teyzemizin yakınları Belediyemizin Çağrı Merkezi’nden bizlere ulaşıp, bir hasta yatağına ihtiyaç duyduklarını belirtmişti. Münevver teyzemizin rahat etmesi ve günlük yaşamının kolaylaşması için kendisine bir hasta yatağı hediye etmiştik. Sağ olsun o zaman kendisi bize selam gönderip, evine davet etmişti. Biz de bu davete icabet edip, hem teyzemizin bayramını kutlayalım hem de bir ihtiyacı olup olmadığını soralım istedik. Elimizden geldiğince, tüm hastalarımıza ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmaya gayret ediyoruz. Belediyecilik gönül işidir. Elbette kenti imar ediyoruz, yollar, parklar, tesisler yapıyoruz. Ancak bizim önceliğimiz gönülleri yapmak. Rutin belediyecilik hizmetlerini aksatmadan yerine getirirken, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize de destek olacağız. Kimsenin kendini yalnız hissetmediği bir Yıldırım için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘AİLEMİZDEN BİRİ GİBİ’

Başkan Oktay Yılmaz’ın ziyaretinin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Münevver Teyze ise; “Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Görevini kusursuz yapan bir başkan kendisi. Böyle bir başkan zor bulunur” diye konuştu. Başkan Yılmaz’a teşekkür eden Münevver Atak’ın ailesi de, “Başkanımız halkın içinden biri. Kapı kapı gezip vatandaşların dertleriyle ilgileniyor. Biz onu ailemizin bir parçası olarak görüyoruz” ifadelerini kullandılar.

Kestel’de su ve tarım yatırımları masaya yatırıldı

CHP'den Karacakaya Restaurant'ın satışına tepki

En düşük emekli maaşı belli oldu

Körfez seferleri başlıyor

Akaryakıta zam geliyor!

Faruk Çelik, Bursa ile anılması eleştirisine ve büyükşehir adaylığı iddiasına ne söyledi?

Balkondan düşen 3 yaşındaki çocuk ağır yaralandı

‘Gemlik merkezdeki sıcak su çıkışları gerilimi artırıp, depremi tetikliyor’

Memur ve emekli zammı belli oldu

Bedelli askerlik ücreti belli oldu

Temmuz ayı kira artış oranı %43,23 oldu!

Haziran ayı enflasyon verileri açıklandı: Yıllık %35,05!

Kocayayla Şöleni için geri sayım başladı

Gemlik’te korkutan tablo: İlçedeki yapıların yarısı riskli!

Üşümezsoy’dan ‘korkuya gerek yok’, Görür’den ‘itina şart’ uyarısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Karikatür küstahlığını niye savunuyorsun? Özgür git bir göz doktoruna görün”

Alevlere karşı 1.474 müdahale!

Engelliyi boğazından bıçaklayan şüpheli tutuklandı

Savunma sanayisinden 6 ayda 3,6 milyar dolarlık ihracat

Özgür Özel: "Drone ile adalet aranmaz!"

Bursa’da 4.3 büyüklüğünde deprem!

Bursa'da 7 kaçak göçmen ve 1 organizatör yakalandı

Tomruk yüklü TIR ile hafif ticari araç çarpıştı: 1 yaralı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Küstahlık edenler hesabını hukuk önünde verecekler”

Özdağ’dan teşkilatına net talimat: “Saraçhane’ye katılmayın!”

Bursa'da peş peşe yaşanan depremlerin ardından uzmanlardan ilk açıklama geldi

Yangına karşı hava ve kara seferberliği!

Bursa’da bir deprem daha meydana geldi!

Tüm hayvan pazarları ikinci bir emre kadar kapatıldı!

Osmangazi’de kreş sayısı 7’ye ulaşıyor

Yükleniyor