BAŞKAN YILMAZ'DAN YEŞİL’DE İNCELEME

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ, TARİH VE İNANÇ TURİZMİNİN ÖNEMLİ YERLERİNDEN OLAN YEŞİL BÖLGESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ALT YAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ.

BURSA HABER 8.06.2021 19:33:00 0
BAŞKAN YILMAZ

Yıldırım Belediyesi tarafından, ilçenin tarih ve inanç turizminin önemli yerlerinden olan Yeşil bölgesindeki alt yapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Yıldırım Belediyesi’nin vatandaşların hayatını kolaylaştırmak, ulaşımda yaya güvenliği ve araç trafiğini düzenlemek adına başlattığı asfalt, tretuvar ve parke çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa’nın en gözde turizm bölgeleri arasında yer alan Yeşil Mahallesi’ndeki yol yenileme çalışmalarını inceledi. Çalışmalar kapsamında 13. Yeşil Sokak ve bağlantılı sokaklardaki parkeler tek tek sökülürken yaklaşık 4 bin metrekare alanda işlevini yitiren taşların yerine yenileri yerleştiriliyor. Bölge halkı tarafından büyük memnuniyet duyulan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı bildirildi.

‘SOKAKLAR VE CADDELER ŞEHİRLERİN VİTRİNİDİR’

İlçede kent estetiğine uygun düzenlemeler gerçekleştirirken sokak ve caddelerin modern kimliğe bürünmesi için bu noktada birçok uygulamaya imza attıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “İlçemizde hemşehrilerimize kalite standartları en yüksek hizmeti sağlamak için çalışıyoruz. Sokaklar ve caddeler şehirlerin vitrinidir. Şehrimizde kent estetiğine uygun düzenlemeler gerçekleştirirken sokak ve caddelerin modern kimliğe bürünmesi için bu noktalarda düzenleme yapıyoruz. Bursa deyince aklımıza gelen bölgelerden bir tanesi de Yeşil Külliyesi ve çevresi. Bizde Yıldırım Belediyesi olarak bu bölgedeki alt yapı çalışmalarını yeniliyoruz. Burası yaklaşık 1 buçuk kilometrelik bir hat. Bölgede 2800 metre bordür döşemesi ve 4 bin 500 metrekare de parke döşemesi gerçekleştiriyoruz. Yapılan bu çalışmalarla hem Yeşil Sokağımızın tamamı hem de bu sokağa bağlı diğer yollar bölgemize yakışır bir hal almış olacak” ifadelerini kullandı.   

MHP’li Feti Yıldız: Umut hakkı konusunda uzlaşı sağlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahire’de Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile bir araya geldi

Bursa’da camiler Ramazan’a hazırlanıyor

Genç yaşta veda: Rabia Akyüz son yolculuğuna uğurlandı

Serveti 800 milyar doları aştı!

İnegöl’de okullar arası spor festivali başladı

Anten düzeltmek için çıktığı çatıdan düşen emekli polis memuru hayatını kaybetti

Çalışan anneler için 24 hafta izin geliyor

Vatandaşlık maaşı için yeni dönem: GETAD

Başkan Aydın: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz

İnegöl’de servis şoförü ile sürücü birbirine girdi

Yıldırım’da karne şenliği coşkusu

Yenişehir’e Dev Endüstri Bölgesi Geliyor

Trump’tan CNN muhabirine ağır sözler

Bursa’da ders sırasında fenalaşan öğrenci yaşamını yitirdi

Mudanya’da kaçak tütün operasyonu

BUSADER Kitap Kulübü 7 yaşında: Satırlardan gönüllere bir yolculuk

Yapay zeka destekli üretim planlama: Fabrikanın görünmeyen yükünü hafifleten akıl

Fenerbahçe, N’Golo Kanté transferini resmen duyurdu

BUSKİ'den su kesintisi açıklaması.

Büyükşehir’den üreticiye mazot desteği

Bursa'da motosikletli genç ölümden böyle döndü!

Atatürk’ün izinde bir kent: Cumhuriyet Bursa’sı

Yıldırım’da su kesintisi

Fırıncı tarifelerinde yeni dönem başladı

Başkan Bozbey’den deprem bölgesine anlamlı ziyaret

Başkan Aydın, Hisar Bölgesi'ni geleceğe taşıyor

İnegöl’de sokakta kurusıkı tabancayla ateş açanlar yakalandı

Yıldırım Belediyesi, Alev Alatlı’yı vefatının ikinci yılında andı

3 Yaşındaki Bilal'in yuttuğu 50 kuruş boğazında kaldı!

Yükleniyor