Tarih: 26.05.2015 19:18

BAŞKAN CÜNEYT YILDIZ HAYATINI KAYBETTİ

Facebook Twitter Linked-in

6 günlük yaşam mücadelesini kazanamayan Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız hayata gözlerini yumdu.

 

Acı haberin ardından sevenleri ve Bursa protokolü hastaneye akın etti.

Seçim çalışmalarını Bursa`da sürdüren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de hastaneye gelerek önce acılı aileye başsağlığı diledi, sonra da açıklama yaptı.

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, 20 Mayıs`ta, belediyede zabıta memuru olarak görev yapan Fevzi Bekar tarafından makamında tabancayla başından vurulmuş, ağır yaralanan Yıldız, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Fevzi B, olaydan 4 gün sonra Yozgat`ın Boğazlıyan ilçesinde polise teslim olmuş, Bursa`ya getirilerek çıkarıldığı adliyede mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Yıldız`ın başkanlığını yaptığı Gürsu Belediyesi ise haberin ardından hizmeti durdurdu. Belediye binası önüne "Cenaze dolayısıyla hizmet veremiyoruz" yazılı bir kağıt asılarak binada hizmet durduruldu.

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız`ın ölüm haberi Bursa`yı yasa boğarken, cenaze töreni programı da belli oldu. Kanlı saldırı sonrası hayatını kaybeden Başkan Cüneyt Yıldız için Çarşamba günü saat 12.00`de Gürsu Belediyesi önünde tören düzenlenecek. Cenazesi ise Gürsu Merkez Camisi`nde kılınacak öğle namazının ardından Gürsu Aile Mezarlığı`nda toprağa verilecek. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —