BATALLA´DAN ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR

?EĞER BİR GÜN BURSASPOR MACERAM BİTERSE??

BATALLA´DAN ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR
/kanal16haber.com/2016-7/27/143538354b.mp4
SPOR 27.07.2016 14:26:12 0

 

Spor Toto Süper Lig´de 2016-2017 sezonu öncesi hazırlıklarını Avusturya´da sürdüren Bursaspor´da takım kaptanı Pablo Martin Batalla, İhlas Haber Ajansı´na özel açıklamalarda bulundu.

Kampta her şeyin yolunda gittiğini ifade eden Batalla, "Açıkça söylemek gerekirse çok çalışıyoruz. Sezonun başlamasına daha az süre kala yapacağımız hazırlık maçları bizim rekabetçi ortamı hazırlamamız için kilit maçı olacak? diye konuştu.

?Taraftarlar gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen bir Bursaspor görecek mi?´ sorusunu yanıtlayan yıldız isim, ?Aslında tüm çalışmamız, tüm hedefimiz bu olmalı. Bursaspor´u Avrupa kupaları haritasına tekrar sokmayı düşünmeliyiz? şeklinde konuştu.

Türkiye´de Bursaspor dışında bir kulüpte forma giymeyi hiç düşünmediğini ifade eden kaptan Batalla, ?Bu konudaki duruşum ve düşüncem asla değişmedi. Benim Türkiye´deki takımım Bursaspor. Eğer bir gün Bursaspor´da oynamayacaksam Türkiye´de başka bir takımda oynamam. Daha önce yaptığım gibi Çin´e ya da Kolombiya´ya giderim. Ben burada kendimi, kişiliğimi bulmuş hissediyorum? ifadelerini kullandı.