Tarih: 23.06.2017 17:30

BATUM´DA BURSA RÜZGARI

Facebook Twitter Linked-in

Bursa Büyükşehir Belediyesi´nin geleneksel yurtdışı iftarlarından biri daha Batum´da yapıldı.

Batum´daki iftar yemeğine Bursa protokolü tam kadro katıldı. Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İç İşleri Eski Bakanı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, Gürcistan-Türkiye Dostluk Grubu Başkan Vekili ve Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve çok sayıda davetli katıldı.

Batum temasları kapsamında Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Zurab Pataradze ile bir araya gelen Türk heyet, ikili ilişkilerin daha da sıkılaştırılması yönünde birlikte görüş alışverişinde bulundu.

Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Zurab Pataradze Türkiye´nin her zaman yanlarında olduklarını bunu 15 Temmuz gösterdiklerini Türkiye´ye desteklerinin de her zaman devam edeceklerini söyledi

Bursa heyeti Batum temaslarına şehir turu ile devam etti.

İFTAR SOFRALARI BATUM´DA KURULDU

BURSA PROTOKOLÜ BÜYÜKŞEHİR´İN İFTARINA TAM KADRO KATILDI

Gezinin ardından, Bursa protokolü Batum çarşı merkezinde düzenlenen iftar yemeği katıldı.

İftar yemeğinin ardından konuşan Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlık Mehmet Müezzinoğlu, Türk hükümetinin aynı duyguyu paylaşan insanların her zaman yanlarında olduklarını kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kadir Gecesinde Batum´da olmanın önemini anlattı..

Batum´daki İftara Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de katıldı. Şahin, Batum´da olmanın mutluluğunu yöre halkıyla paylaştı.

 


/kanal16haber.com/2017-6/23/183549534b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —