BBP HELİKOPTERİ BULUNDU

KAZADA BBP LİDERİ YAZICIOĞLU YAŞAMINI YİTİRDİ

BBP HELİKOPTERİ BULUNDU
28.03.2009 23:49:20 0

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte içerisinde 6 kişinin bulunduğu helikopter önceki gün Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesi civarında düşmüştü. Tüm Türkiye’yi üzüntüye boğan kazanın ardından bölgede karadan ve havadan geniş çaplı araştırma başlatılmış, ancak helikoptere ulaşılamamıştı. İçerisinde BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun da bulunduğu helikopterin enkazı bugün 17 kişilik korucu ekibi tarafından saat 15.00 sıralarında Keş Dağı eteklerinde bulundu. Helikopterde bulunanların tamamının hayatını kaybettiği anlaşıldı. Kazada BBP lideri Yazıcıoğlu ile birlikte 6 kişi hayatını kaybetti.

 

BBP İlçe Teşkilatı ise Kazanın yaşandığı Çarşamba gününden itibaren derin bir endişe ile bekliyordu. Genel Başkanlarının hayatını kaybettiğini televizyondan öğrenen partililer bugün gelen acı haberle büyük üzüntü yaşadı. Acı haberle birlikte Umutlu bekleyiş hüzne dönüştü. 

 

BBP İlçe Başkanı Galip Karakurt, milletimizin başı sağ olsun. Böyle insanlar kolay yetişmiyor. Bir güneş battı. Acımızı paylaşan herkese teşekkür ediyorum dedi.