Tarih: 26.06.2018 15:01

BEKLENEN GÜN GELDİ! LGS SONUÇLARINA E-OKUL´DAN MI ERİŞİLECEK?

Facebook Twitter Linked-in

E Okul öğrenci giriş ile LGS Lise sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Milli Eğitim Bakanlığı´ndan yapılan resmi açıklamaya göre, LGS sonuçları için tarih verildi. 2 Haziran tarihinde gerçekleşen ve bir milyonu aşkın öğrencinin katılım sağladığı sınav sorası gözler MEB´e çevrildi. Öğrenciler ve velilerin büyük merak içerisinde beklediği LGS sonuçları 2018 bugün açıklanacak. Bu nedenle sabah saatlerinden itibaren e-Okul sisteminde yoğunluk başladı. LGS sınav sonuçları e okul giriş sistemi üzerinden de öğrenilebilecek.

MEB SINAV SONUÇ SAYFASI

E-OKUL GİRİŞ SAYFASI

Bir milyonu aşkın öğrencinin katılım sağladığı bu sınav ile ilgili beklenen gün geldi, çattı. Milli Eğitim Bakanlığı, resmi internet sitesinden Liseler Geçiş Sınavı sonuçları ile ilgili net tarihi açıklamıştı. Soru ve cevaplar ile doğru, yanlışlarını kontrol etme imkanı bulan adaylar, sabah saatlerinden itibaren gözlerini LGS sonuçları 2018´e çevirdi. MEB´in resmi internet sitesinde ve e-Okul´da büyük yoğunluk başladı. 2 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilen sınavın sonuçlarını e-Okul sistemi üzerinden bu başlık altında öğrenebilirsiniz. 

LGS SONUÇLARI 2018 AÇIKLANDI MI?

MEB, öğrenci ve velilerin büyük heyecanla beklediği LGS sonuçları ile ilgili resmi açıklamayı daha önce yapmıştı. 26 Haziran´ın gelmesi ile birlikte öğrencilerde heyecan daha da arttı. Bugün e-Okul sistemi üzerinden sonuç sorgulama sisteminde yoğunluk başladı. LGS sonucu sorgulamak için bir sonraki sayfaya ilerleyiniz.

E OKUL İLE LGS SINAV SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Bugün açıklanacak olan sınav sonuçlarını e okul giriş sistemi üzerinden sorgulamak için doğru adrestesiniz. E okul giriş yapmak için adım adım izleyeceğiniz yolları buradan takip ederek LGS sınav sonucu sorgulayabilirsiniz.


/kanal16haber.com/2018-6/26/194806065b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —