Bereket Sofrası Hürriyet Camii'nde Kuruldu!

Belediye Başkanı Alper Taban’ın her Cuma sabahı farklı bir camide düzenlediği ‘Bereket Sofrası Buluşmaları’ bu hafta Mahmudiye Mahallesi Hürriyet (Sarı) Camiinde gerçekleştirildi.

BURSA HABER 12.01.2024 11:40:00 0
Bereket Sofrası Hürriyet Camii

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın kış dönemlerinde gerçekleştirdiği ‘Bereket Sofrası Halk Günleri Buluşmaları’ yaz döneminde verilen aranın ardından Aralık ayında yeniden başlamıştı. Her hafta Cuma sabahı farklı bir camide düzenlenen ‘Bereket Sofrası’ halk günleri buluşmalarının bu haftaki durağı Mahmudiye Mahallesi oldu. Bereket Sofrası, bu sabah Hürriyet (Sarı) Camiinde kuruldu. Birlik ve beraberliğin artması ve vatandaşlar ile kucaklaşma adına düzenlenen Bereket Sofrası buluşmaları kapsamında Başkan Alper Taban ve beraberindeki heyet, Mahmudiye Mahallesi sakinleri ve cami cemaatiyle buluştu.

 

Vatandaşların istek, şikayet ve dileklerini ilk ağızdan Başkan Taban ve ilgili yöneticilere ilettiği Bereket Sofrası Halk Günleri etkinliğinde kılınan sabah namazının ardından mahalle sakinleri ve cami cemaatiyle simit, zeytin ve peynir ile kahvaltı yapılırken, aynı zamanda mahallenin ve bölgenin sorunları dinlenerek birlikte ortak çözümler üretiliyor.

Belediye Başkanı Alper Taban ile beraberindeki Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, meclis üyeleri ve AK Partili yöneticilerin katılımıyla gerçekleşen Bereket Sofrası etkinliğinde, sabah namazının kılınmasının ardından caminin çay ocağında cemaatle birlikte kahvaltı sofrasına geçildi. Zeytin, peynir ve simitle yapılan kahvaltı sonrası vatandaşlara hitaben konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Bereket Sofrası buluşmalarının amacının vatandaşları dinlemek olduğunu ifade eden Başkan Taban, “Soframızı bereketlendirdiğiniz için teşekkür ediyorum. 3 aylarınızı ve Cumanızı tebrik ediyorum. Bu buluşmalarda amacımız hem vatandaşlarımızla birlikte namazlarımızı eda edip hem de simit, zeytin, peynir, çay eşliğinde kahvaltımızı yaparak mahallemizle ilgili istişareler yapmak. Sizleri dinlemek. Çalışma arkadaşlarım, İlçe Başkanımız ve meclis üyelerimizle her Cuma sabahı farklı bir camimizde vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Hazır gelmişken sizlerin de sorunlarını, talep ve önerilerini dinlemek istiyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Taban mahalle sakinlerine de söz verdi. Vatandaşların İnegöl ve yaşadıkları mahalle özelinde sorunları dinlenirken, talep ve ihtiyaçlar üzerine istişareler de yapıldı.

MUHABİR: KEREM KAPLAN


Taekwondoda Türkiye, Avrupa şampiyonu

Vali Aygöl, Hıdırellez şenliklerine katıldı

Başakşehir’de gölete giren 2 çocuk boğularak öldü

Vitraspor şampiyon oldu

Esenyurt’ta alışveriş yapan çifte silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Bursa’da zincirleme kaza: 3 yaralı

İsmail Kartal: "Galatasaray maçına kazanmak için gideceğiz"

Mudanya polisi uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ”Gazze son 219 gündür örneğini sadece Hitler Almanya’sında gördüğümüz bir temerküz ve imha kampına dönüştü”

Bursa’da çocuklar devrilen traktörün altında kaldı: 1 ölü, 2 yaralı

Maç sonu 3’lüsü 3 futbolcudan

Galatasaray, son 2 haftaya 6 puan farkla girdi

Tribünlerden ’yönetim istifa’ sesleri

Michy Batshuayi, bu sezon 24. golüne ulaştı

Barış Alper Yılmaz, ligdeki 6. golünü kaydetti

Galatasaray, yenilmezlik serisini 24 yaptı

Fenerbahçe, şampiyonluk umudunu son 2 haftaya taşıdı

Dries Mertens ligde 9. golünü attı

Fenerbahçe, puan rekorunu egale etti

Alexander Djiku, ligde üçüncü golünü kaydetti

Trendyol Süper Lig: Pendikspor: 2 - Çaykur Rizespor: 1 (Maç sonucu)

Galibiyet golü Berkan Kutlu’dan

Trendyol Süper Lig: Fenerbahçe: 3 - Kayserispor: 0 (Maç sonucu)

Trendyol Süper Lig: Fatih Karagümrük: 2 - Galatasaray: 3 (Maç sonucu)

Deniz Kayadelen, Everest’in zirvesinde 3 derecelik suya girdi

Trendyol Süper Lig: Fenerbahçe: 2 - Kayserispor: 0 (İlk yarı)

U18 Türkiye Şampiyonası’nda üst üste 2. kez şampiyon Bahçeşehir Koleji

Anneler Günü’nde kızıyla geçmeye çıkan kadına araç çarptı

Trendyol Süper Lig: Fatih Karagümrük: 1 - Galatasaray: 1 (İlk yarı)

Babaeski’de kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı

Yükleniyor