Bereket Sofrası Kemalpaşa Mahallesi’nde kuruldu

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Kemalpaşa Mahallesi’nde Bereket Sofrası buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi.

BURSA HABER 10.01.2025 12:25:00 0
Bereket Sofrası Kemalpaşa Mahallesi’nde kuruldu

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban Bereket Sofrası buluşmaları kapsamında bu hafta Hacı Lütfullah Camisinde Kemalpaşa Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Beraberindeki Belediye Başkan Yardımcıları, AK Partili yöneticiler ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleşen Bereket Sofrası etkinliğinde, sabah namazının kılınmasının ardından cemaatle birlikte kahvaltı sofrasına geçildi. Zeytin, peynir ve simitle yapılan kahvaltı sonrası mahallenin ve bölgenin sorunları dinlenerek birlikte ortak çözüm yolları üzerine istişareler yapıldı.

 

 

 

BEREKET SOFRASI HER HAFTA FARKLI BİR MAHALLEDE, FARKLI BİR CAMİDE KURULUYOR

Burada vatandaşlara hitaben konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, “Her hafta Cuma sabahı bir mahallemizde, bir camimizde bereket sofrası adı altında buluşmalar yapıyoruz. Davetimize katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Bu buluşmaları da bir vesile kılıp vatandaşlarımızla gitmişken bizlere bir soruları varsa onları da cevaplamaya çalışıyoruz. Çalışma arkadaşlarımız burada, meclis üyelerimizi, AK Partimizin kıymetli yöneticileri, Kent Konseyi Başkanımız, muhtarımız burada. Bizler çok uzun uzun konuşmaya gelmedik. Yapılan da yapılmayan da zaten halkımız tarafından görülüyor. Bizler öncelikle sizleri dinlemeye geldik” dedi.

 

 

 

GÖREN GÖZÜMÜZ OLUN

Vatandaşlara belediyenin gören gözü, duyan kulağı olmaları yönünde çağrıda bulunan Başkan Taban, “Vatandaşlarımızdan bir isteğimiz ve beklentimiz var. Burada sizleri dinliyoruz ancak burada olmadığımız zamanlarda da sizin bizlere bildirimde bulunmanızı istiyoruz. Mahallenizde, sokağınızda, şehrimizin herhangi bir noktasında varsa eğer bir talebiniz, öneriniz, şikayetiniz, sorunları giderecek fikriniz bunları bizlere iletin. Kurduğumuz sistemler üzerinden, farklı iletişim kanallarından bu 153 olur, WhatsApp hatlarımız olur hangisi kolayınıza geliyorsa… Sahada yaşadığınız gördüğünüz şeyleri lütfen bizlere bildirin” şeklinde konuştu.

 

 

 

Muhabir: Keren KAPLAN 

Aleyna Tilki, İrem Sak ve Danla Bilic uyuşturucudan gözaltında!

Osmangazi Meydanı'nda festival havası

Bursa’da işçilerin kaldığı baraka, alev alev yandı

Şişlide feci kaza: İki kişi hayatını kaybetti

Erkan Aydın’a karşı kurulan büyük ittifak

Bursa–Kocaeli hattında yeni otoyol projesi

TÜİK: Türkiye’de kişi başına gelir endeksi 72

Büyükşehir'den Cisco sertifikalı eğitim fırsatı

Yenişehir’de camiler temizleniyor

Bursa Fan Club Derneği’nden “İtidal” Çağrısı

Nilüfer’de politik şiddet gündemi

Erkan Aydın’dan sahte hesap açıklaması

Ali Yerlikaya: 273 organize suç çetesi çökertildi

Kamu kurumlarına Fetö operasyonu: 19 gözaltı

Osmangazi’den öğrencilere kış desteği

Bursa’da uyuşturucu operasyonu

Bursaspor Soma'dan lider döndü

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ukrayna ve Rusya'ya ikazlarımızı net bir şekilde iletiyoruz

PFDK’dan 248 isme daha hak mahrumiyeti cezası

İnegöl'de Beşinci Mevsim Bilim Merkezi için hazırlıklar sürüyor

Şarkıcı Güllü'nün oğlu Tuğberk, şikayetçi sıfatıyla ifadeye çağrıldı

Bakan Fidan, ABD Büyükelçisi Barrack'ı kabul etti

DEM Parti, cumartesi günü AK Parti'yi ziyaret edecek

Bakan Işıkhan: Tüm sendikalarla açık iletişim yapısına sahibiz

Bursa'da Başkanlık Kupası finalleri nefes kesti

Dijital platform Gain ve bağlı şirketlere operasyon: 3 gözaltı

Bursa’da baba ve kızı evde ölü bulundu

Bursa'da seyir halinde yanan otomobil alev topuna döndü

Yeni yıl heyecanı Nilüfer'i sardı

Osmangazi'de okul kantinlerine sağlık denetimi

Yükleniyor