BESAŞ kaliteden taviz vermiyor

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından gerçekleştirilen dış tetkik sürecini başarıyla tamamlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BESAŞ, “TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni yeniledi.

BURSA HABER 22.09.2021 09:46:00 0
BESAŞ kaliteden taviz vermiyor

Personelin kalite ve gıda güvenliği bilincini arttırmak ve kalitenin tabana yayılması amacıyla kurum içerisinde farklı birimlerde çalışan yönetici ve personellere ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim sistemi konularında temel eğitimin yanı sıra, iç tetkik ve dokümantasyon eğitimleri verildi. 4 gün boyunca süren eğitimlerde yeni versiyon geçişi ve gelişen teknoloji ile birlikte sistemin iyileştirmeleri hakkında personel bilgilendirildi.

Yapılan eğitimlerle birlikte, risk, fırsat ve tehditlerin değerlendirilmesi, gıda güvenliği ve verimlilik noktasında kalite sisteminin kurum içerisinde toplam kalite yönetimine fayda sağlaması ve bu sayede üretim kalitesinin arttırılması amaçlanıyor.

2002 yılından bu yana yaklaşık 20 yıla yakın süredir ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesi ile kalitedeki başarısını taçlandıran BESAŞ, 2012 yılında Helal Gıda Belgesi, 2014 yılında ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini de almaya hak kazandı. Her dönem gerçekleştirilen denetimlerde belgelerini korumaya devam Türkiye’nin üçüncü ve Bursa’nın en büyük ekmek üretim tesisine sahip BESAŞ’ta bu çalışmaların neticesinde mevcut kurumsal kimliğin korunması ve iyileştirilmesi amaçlanıyor.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman Ankara'da!

Bahis soruşturmasında Süper Lig ve 1'inci Lig'de forma giyen isimlerin cezaları belli oldu

Yenice mahallesinde otopark sorunu çözülüyor

Bursa şehitlerini yarın uğurlayacak

Nilüfer’de ara tatil Pancar Deposu’nda renklendi

Bakanlık uçak kazasının ardından merak edilenleri yanıtladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa’ya geliyor!

MSB: Şehitlerimizin naaşları bugün Türkiye’ye getirilecek

Osmangazi’de Atatürk sevgisi perdeye yansıdı

Benzine zam yolda

Usta sanatçı Muazzez Abacı doğum gününde vefat etti

İbrahim Burkay:” Ödemelerde hiçbir aksama ve gecikme söz konusu değildir”

Bursalı şehit çocukluk arkadaşıyla aynı gün şehit düştü

Sosyal medyaya yaş sınırı mı geliyor?

CHP'li Yücel: "İddianame, CHP'nin kurumsal kimliğini hedef alan siyasi bir metin"

Osmangazi Belediyespor’dan madalya rekoru

Cumhurbaşkanı Bursa’ya gelecek mi?

Yıldırım Belediyesi'nden 5.867 tapu

Türkiye şehitlerine ağlıyor

Yürek yakan anlar: Şehidin ailesine haber ulaştı

Bursa’ya şehit ateşi düştü

MSB: TSK'ya ait kargo uçağı düştü

Bursa'nın ruhu notalarda!

İmamoğlu için 828 yıldan 2352 yıla kadar hapis cezası istendi

3900 sayfalık iddianamede 402 şüpheli var

AK Parti Yıldırım'dan 71 mahallede danışma meclisi

“Bursa’nın gönlünde iz bırakan Hikmet Şahin rahmetle anılıyor

Bahçeli: "Cumhur İttifakı'nın kaderi, milletin kaderi ve devletin bekasıdır"

Yüzyılın konut projesi’ne rekor başvuru: İlk günde 936 Bin 159 kişi

Bursa'da tavuk pilav yiyen 11 tarım işçisi zehirlendi

Yükleniyor