BESAŞ’ın kalite yolculuğu

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BESAŞ, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından yürütülen Ulusal Kalite Hareketi’ne katıldı.

BURSA HABER 4.03.2021 10:21:00 0
BESAŞ’ın kalite yolculuğu

EFQM Modelini esas alan Ulusal Kalite Hareketi’ne katılma kararı alan BESAŞ böylelikle kalite yolculuğundaki vizyonunu taçlandırdı.

BESAŞ, mükemmelliğin temel kavramlarını benimseme konusundaki kararlılıklarının göstergesi olarak Ulusal Kalite Hareketi çalışmalarına başlamak için ilk adımı attı. BESAŞ Merkez Üretim Tesisinde gerçekleştirilen ‘Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi’ imza törenine BESAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Demir, BESAŞ Genel Müdürü Hakkı Gülşen, KalDer Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Emin Direkçi, Genel Sekreteri Aykan Kurkur, Kalite Ödül Yöneticisi Ebru Yalçın Gürük ve BESAŞ çalışanları katıldı. Törende konuşan BESAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Demir, “BESAŞ ve KalDer arasında ‘Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesini’ imzalayarak mükemmelliğin temel kavramlarını benimseme ve yaşama geçirme konusunda kararlılıkla ilerlemeyi taahhüt etmiş olduk. Bugün bu heyecanı yaşamamıza olanak sağlayan tüm takım arkadaşlarımıza ve KalDer ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

BESAŞ Genel Müdürü Hakkı Gülşen ise, kalite yolculuklarına yönelik amaç ve hedeflerini paylaşarak, “BESAŞ olarak üst seviyede kaliteye önem veriyoruz. Bu kapsamda da kurumsallaşma konusunda sürdürülebilir gelişme yolculuğumuza EFQM ve Ulusal Kalite Hareketi ile güç katacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Ulusal Kalite Hareketi ile tüm kurumları EFQM Modelini uygulamaya davet ettiklerini belirten KalDer Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Emin Direkçi de “Dünya çapında tanınan, bir yönetim çerçevesi oluşturan EFQM Modeli, kuruluşları, değişimi yönetme ve performanslarını iyileştirme konusunda desteklemektedir. Her ölçekten ve sektörden kurum bu çalışmalara katılabilir. Ülkemizde sürdürülebilir iş ve yaşam kalitesine yön gösteren, dönüşüme liderlik eden bir Sivil Toplum Kuruluşu olma hedefimizle kurumlarımıza kalite yolculuklarında eşlik ediyoruz. Örnek bir kurum olarak bugün attıkları imza için BESAŞ’ı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

 

Bursa’da motosikletli terörü

Bursa basınının acı kaybı: Engin Aksöz hayatını kaybetti

Erkan Aydın’dan Özgür Özel’e destek: “Bugün susarsak, yarın kimse konuşamaz”

Davut Gürkan: “Yönetme zafiyetinin bedeli Bursalılara ödetiliyor”

Bursa'da Balkan rüzgarı!

CHP, belediye başkanlarını 10 Temmuz’da Ankara'ya çağırdı

Ayşe Barım ilk kez hakim karşısında!

78 kişinin öldüğü Kartalkaya’daki otel yangınına ilişkin davanın ilk duruşması başladı

Pençe-Kilit’te şehit sayısı 12’ye yükseldi

Bursa’da toplu ulaşıma zam!

Bursa'da Sefo rüzgarı esti!

Kocayayla Şöleni'nde coşku zirveye ulaştı

Çevre için tek yürek!

Özdağ, Özgür Özel'i ziyaret etti

İnegöl’de kamulaştırılan alanlar otoparka dönüşüyor

Bursa’da otluk alanda çıkan yangın ormana sıçradı: 20 dönüm zarar gördü

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek'in savcılık ifadesi ortaya çıktı

Körfez'de ilk sefer!

Ömer Çelik'ten CHP'ye sert tepki: "Hadsiz dilin karşısında duracağız"

Siyasi partilerin üye sayısı açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg’un yeni modeli T10F’yi test etti

Meclis’te enerji ve emekli mesaisi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tutuklandı

Ağaç budarken 4 metre yükseklikten düşen bahçıvan öldü

Sultan Çelebi Mehmed dualarla anıldı

Manavgat Belediyesi'ne ‘rüşvet’ operasyonunda 28 kişi gözaltında, 6 şüpheli firari

Baklava Kutusunda 110 Bin Euro! Manavgat Belediyesi’nde Rüşvet Skandalı

Bursa’da Bunaltıcı Sıcaklıklar: Güneşli Günler Devam Ediyor

İstanbul'da deprem... Marmara Denizi'nde Silivri açıklarında 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'de birinci parti AK Parti'dir

Yükleniyor