?BİN AĞAÇ BİN DEĞER? İNEGÖL´DE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANI ALPER TABAN, İNESMEK USTA ÖĞRETİCİLERİ VE KURSİYERLERİNİN HAZIRLADIĞI ?BİR AĞAÇ BİN DEĞER? İSİMLİ AHŞAP YAKMA SERGİSİNİN AÇILIŞINA KATILDI.

KÜLTÜR SANAT 29.03.2018 17:27:18 0
/kanal16haber.com/2018-3/29/174339876b.mp4
?BİN AĞAÇ BİN DEĞER? İNEGÖL´DE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

İNESMEK usta öğreticiler ve kursiyerlerinin hazırladığı ?Bir Ağaç Bin Değer? isimli ahşap yakma sergisi, İnegöl Kent Müzesi sergi salonunda izlenime sunuldu. 3 Nisan´a kadar açık kalacak sergide 80 eser sergileniyor.

İnegöl Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (İNESMEK), İnegöl´e renk katan değerler oluşturmaya devam ediyor. Binlerce kursiyerin farklı alanlarda eğitim aldığı İNESMEK´te El Sanatları Öğretmeni Hülya Şimşek ve Kursiyerlerinin hazırladığı el emeği göz nuru ürünlerden oluşan ?Bir Ağaç Bin Değer? adlı ahşap yakma sergisi, bugün 14.30´da İnegöl Kent Müzesi Serdar Rubacı Sergi Salonunda düzenlenen törenle açıldı.

ŞEHRİMİZİ, YAŞAYAN HERKESLE YÖNETMEK İSTİYORUZ

Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan Yardımcısı Adil Kansu, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ile Parti yöneticilerinin de katıldığı açılış törenine, vatandaşların ilgisi de yoğun oldu. Sergi açılışı öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alper Taban, ?Bugün müzemizde ?Bir Ağaç Bin Değer? ahşap yakma sergimizi açmak için bir aradayız. Çok değerli hocamız Hülya Hanımın ve kursiyerlerinin emekleriyle gerçekleşen bir sergi. Tabi bunun öncesinde şehirde pek çok işin altına imza atıyoruz. Belediyecilik deyince artık klasik belediyecilik akla gelmiyor. Ben de göreve geldiğim günden bu yana yeni nesil belediyecilik vurgusu yapıyorum. İnsana yatırım yapıyoruz. Beraberinde insana değer verildiğinde yapılan her iş zaten güzel ve değerli oluyor. Bu anlamda çalışma arkadaşlarımla da ne kadar övünsem azdır. Üretiyorlar, fikirler veriyorlar. Aynı şekilde vatandaşlarımızın da fikirlerine ulaşmak için inegölünfikri.com isimli bir site oluşturduk. Neden? Bu şehri yaşayan herkesle birlikte yönetelim istiyoruz. Fikirler gelsin istiyoruz? dedi.

Müzede pek çok açılışa ev sahipliği yaptıklarını hatırlatarak konuşmasını sürdüren Taban, ?Bugün de bunlardan bir tanesini gerçekleştiriyoruz. İNESMEK özelinde bu yapılıyor. İNESMEK´te hocalarımızın katkılarıyla, vatandaşlarımızın oraya gelip düzenli bir şekilde aldıkları eğitim ve planlı çalışmayla bunları yapıyoruz. Bundan önce yaptığımız açılışlarda da içeride ortaya çıkan eserlere bakıyorum, profesyonel eserler ortaya çıkmış. Demek ki belli bir disiplin içerisinde çalışmalar yürütüldüğünde güzel sonuçlar ortaya çıkıyor. İnşallah birazdan ahşap yakma sergimizi de açmış olacağız. Biz insanımıza değer vermeye devam edeceğiz. Sergimizde emeği geçen hocalarımıza ve kursiyerlerimize de teşekkür ediyorum? ifadelerinde bulundu.

İnegöl Kent Müzesi´nin 95´inci sergisi olma özelliğini taşıyan Bir Ağaç Bin Değer ahşap yakma sergisi, konuşmanın ardından kurdele kesimiyle açıldı. Sergilenen ürünler ilgiyle incelendi.


Bariyer ve aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Okan Buruk: "Beklemediğimiz kadar rahat bir galibiyet oldu"

Bülent Uygun: "Arda Kardeşler’i bilseydim, Taha Akgül ve Sebahattin Öztürk’ü getirirdim"

Beyoğlu’nda Hıdırellez coşkusu

Şişli’de Hıdırellez coşkuyla kutlandı

Sakaryaspor’da Burak Süleyman’la da yollar ayrıldı

Sokak ortasında önce eski ortağını sonra kendini vurdu

Lapseki’de Hıdırellez coşkuyla kutlandı

Yolcu otobüsü tıra çarptı, faciadan dönüldü

Galatasaray yenilmezlik serisini 23 yaptı

Maç sonu 3’lüsü Hakim Ziyech’ten

Mauro Icardi, ligdeki 23. golünü kaydetti

Galatasaray, Süper Lig puan rekorunu kırdı

Galatasaray sahasında kaybetmiyor

Çatalca Kaymakamlığından "bungalov ev" açıklaması

Hentbolda Kadınlar Türkiye Kupası’nı Konyaaltı Belediyespor kazandı

Beyaz ayakkabı ile girdi siyah ayakkabı ile çıktı: Kameralara yakalandı

Trendyol Süper Lig: Galatasaray: 6 - Sivasspor: 1 (Maç sonucu)

Hakim Ziyech ligdeki gol sayısını 6 yaptı

Dries Mertens ligde 8. golüne ulaştı

Sakaryaspor, Coşkun Demirbakan ile anlaştı

Şampiyon Galatasaray Kadın Futbol Takımı, RAMS Park’ta taraftarlarla buluştu

Trendyol Süper Lig: Galatasaray: 2 - Sivasspor: 0 (İlk yarı)

Sakaryaspor, Tuncay Şanlı ile yolları ayırdı

Edirne Selimiye Meydanı’na turist akını

Trendyol Süper Lig: Galatasaray: 1 - Sivasspor: 0 (Maç devam ediyor)

Okan Buruk son iki haftanın 11’ini bozmadı

Kakava ateşi ilk kez Tekirdağ’da yakıldı: Sokaklar doldu taştı

Sakaryaspor-Tuzlaspor maçının ardından

Bandırmaspor-Ankara Keçiörengücü maçının ardından

Yükleniyor