BİR ANNENİN EVLAT ŞEFKATİ

SEKİZ YAVRUSUNU AĞZIYLA SICAK BİR YERE GÖTÜRDÜ

BİR ANNENİN EVLAT ŞEFKATİ
GÜNDEM 5.01.2015 20:29:55 0

Soğuk kış günlerinin yaşandığı bu günlerde anne ve babalarını sokağa atan evlatlara, evlatlarını sokağa atan anne, babalara ders verecek bir olay yaşandı İnegöl’de…

Alanyurt bölgesinde çekilen bir amatör video da Anne köpek karlar altında kalan kulübede ki yavrularını alarak sıcak bir bölgeye götürüyor. Bölgede devriye halindeki polislerin dikkatini çeken olay sonrası, emniyet mensupları Anne köpeğin yavrularını götürdüğü bölgeye giderek yavru köpeklere süt ve yiyecek bıraktı. Anne köpeğin soğuk kış gününde yavruları için yaptığı hareket ise insanlığa ders verir nitelikte idi.

Ancak yavru köpekler o kadar küçüktü ki, sıfır dereceyi bulan buz gibi havada donmamak için birbirlerine sarılarak ısınmaya çalıştı.

Emniyet ekiplerinin durumu İnegöl belediyesine bildirmesi üzerine, İnegöl hayvan barınağı ekipleri, bölgeye geldi. Belediye başkan yardımcısı Gülhan şahin ev belediye Veteriner hekimi mesut Karıman tarafından kontrol edilen yavru köpekler, hayvan barınağına götürüldü.

Konu üzerine açıklamalarda bulunan Belediye başkan yardımcısı Gülhan Şahin  “İnsanların yavrularını hastane tuvaletine bıraktıkları bu dönemde bu anne köpeğin adeta insanlık dersi verdiğini kaydetti.

Soğuktan donmak üzereyken sıcacık yuvalarına kavuşan yavru köpekler kışı barınakta geçirdikten sonra tekrar doğal ortamlarına salınacak.