Bodrum'da su jeti, flyboard ve motosurf yarışları heyecanı

Bodrum'da su jeti, flyboard ve motosurf yarışları heyecanı

GÜNDEM 10.05.2025 16:33:02 0
Bodrum

Fırat AKAY/BODRUM (Muğla), (DHA)-TÜRKİYE Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Su Jeti, Flyboard ve MotoSurf Türkiye Şampiyonası 1'inci ayağı, Muğla'nın Bodrum ilçesinde nefes yarışlarıyla başladı. Yoğun katılımın olduğu şampiyonada vatandaşlar iskele kenarından yarışı takip ederken, ortaya renkli görüntüler çıktı.

Bodrum Motosiklet Kulübü'nün ev sahipliğinde Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Su Jeti, Flyboard ve MotoSurf Türkiye Şampiyonası 1'inci ayağı Gündoğan Halk Sahili'nde başladı. Adrenalin tutkunlarını bir araya getiren yarışlara 50'den fazla sporcu katıldı. Bugün yapılan yarışlarda motosurf ile dalgalarla mücadele edenler ile sujeti drag, slalom ve freestyle kategorilerinde kıyasıya rekabet eden yarışçılar, izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Akşam saatlerinde, sujeti yarışlarında ilk etaplar yapılacak. Yarın da izleyicileri, flyboard ve motosurf sporcularının nefes kesen mücadeleleri bekliyor.

'52 SPORCUMUZ KIYASIYA MÜCADELE EDİYOR'

Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, "Türkiye Motosiklet Federasyonu olarak özellikle yaptığımız organizasyonlar 'Spor turizmin geleceğidir' sloganıyla spor turizminin gelişimi için yapmaya çalışıyoruz. Bodrum'da olmamız bizim içinde çok önemli. Çünkü Türkiye Su Jeti, Türkiye Flyboard ve Türkiye MotoSurf Şampiyonası'nda sezonun ilk yarışını Bodrum'da açıyoruz. Türkiye olarak su jetinde 22, flyboard'ta 10, motosurf'te ise 22'ye yakın sporcumuz var. Toplam 52 sporcumuz su üzerinde kıyasıya mücadele ediyor" dedi. Bodrum Motosiklet Spor Kulübü Başkanı Cevdet Erçik ise "1 aydır bu organizasyona hazırlanıyoruz. Motosurf ve su jetinin katılmasıyla güzel bir organizasyon oluyor. Elimizden geldiğince sporcuları mutlu göndermek istiyoruz" diye konuştu.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Tekirdağ’da "Yeşilçam Şarkıları" konseri düzenlendi

İzmir’de gaz sızıntısı sonrası patlama: 4 yaralı; o anlar kamerada / Ek fotoğraflar

İzmir’de gaz sızıntısı sonrası patlama: 4 yaralı; o anlar kamerada

Putin'den ateşkes kararı; 15 Mayıs'ta İstanbul'da görüşmelere başlamayı öneriyoruz

Ümraniye’de silahlı park kavgası

Otomobille motosikletin çarpıştığı kaza kamerada

Bursa'da otomobil ile motosikletin çarpışması kamerada; 1 yaralı

ABD’de tahliye edilen bir apartman dairesinde 48 köpek bulundu

İran Dışişleri Bakanı Arakçi, Suudi mevkidaşı Al Suud ile görüştü

Bursaspor Basketbol - Darüşşafaka: 98-82

IMF’den Pakistan’a 1,4 milyar dolarlık kredi

Mardin'de yüksekten düşen Nazlı bebek, hayatını kaybetti

Borç- alacak kavgasında birbirlerini bıçakladılar

İstanbul - Kadıköy’de Uluslararası Yunan Dans Festivali düzenlendi

Osimhen’in formasını alan Trabzonsporlu çocuktan formayı bir koleksiyoner aldı

Beyoğlu’nda ‘Sakura Festivali’ keyifli anlara sahne oldu

İstanbul - İsrail Konsolosluğu önünde tabanca ile havaya ateş açan şüpheli tutuklandı

Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası’nda millilerden 2 altın, 1 bronz madalya

Portekiz’de şampiyonluk son haftaya kaldı

İnegöl’de öğrenci yurdunda yangın

Bursa’da 1 kişinin hayatını kaybettiği yangın anı kameraya yansıdı

İstanbul - Beşiktaş'ta şikayet ettiği spor salonu sahibi tarafından bıçaklandı; hastanede yaşam mücadelesi veriyor

Araştırma: Alzheimer bulguları genç yaşlarda ortaya çıkabilir

Bursa'da erkek öğrenci yurdunda yangın; 3 kişi dumandan etkilendi

Çorum'da Kızılırmak Nehri'nde balık ölümleri

Gençlerbirliği’ne Esenboğa Havalimanı’nda coşkulu karşılama

1 yıldır kayıp olan Nagihan dayısı tarafından öldürülüp, üzerine beton dökülmüş

Bursa'da ev yangını; 1 ölü

Galatasaray’dan üst üste 7. galibiyet

Alvaro Morata bu sezonki 6. golünü kaydetti

Yükleniyor