Bornova’dan Nilüfer’e dayanışma ziyareti

Başkan Turgay Erdem’i ziyaret eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Nilüfer Belediyesi’ne övgüler yağdırarak çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirtti.

BURSA HABER 28.01.2021 10:26:00 0
Bornova’dan Nilüfer’e dayanışma ziyareti

Sosyal demokrat belediyeler arasında işbirliği ve dayanışmanın geliştirilmesi amacıyla Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret eden İzmir-Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ile pek çok kentsel proje hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Nilüfer Belediyesi’nin birçok alanda Türkiye’ye örnek çalışmalar yürüttüğünü kaydeden Başkan İduğ, Bornova için hayata geçirecekleri projeleri de paylaştı. Nilüfer ile atık yönetiminden, sosyal belediyecilik uygulamalarına kadar pek çok alanda dayanışma içinde olarak ortak projeler geliştirebileceklerini ifade eden Başkan İduğ, kentlerin refahı için her iki belediyenin de örnek bir model oluşturacak projelerini paylaşarak halka daha iyi hizmet sunabileceğini kaydetti.

Nilüfer Belediyesi’nin paylaşımcı bir kurum olduğunu ifade eden Başkan Turgay Erdem ise, “Deneyim paylaşımı yapmaya her zaman açığız. Halkımıza daha iyi hizmet noktasında bu tür ilişkiler son derece önemli. Bizler Nilüfer’de hayatın her alanında vatandaşlarımızı mutlu edecek projeleri hayata geçiriyoruz. Bu projelerin övgüler alması ve olumlu karşılık bulması son derece sevindirici. Bornova Belediyesi ile ortak çalışmalar yapmak bize de önemli kazanımlar sağlayacaktır” dedi.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları ve CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz da hazır bulundu. 

İnegöl'de 15 yıl hapis cezası bulunan firari dolmuşta yakalandı

Bursa’da Çanakkale Şehitlerine vefa

İnegöl'de genç sürücü ölümden döndü

İnegöl Kaymakamlığı’ndan yetim ve öksüz öğrencilere bayram hediyesi

Galatasaray, Liverpool’u elerse geliri 66 Milyon Euro’ya çıkacak

İnegölspor, Koray Palaz ile Anlaştı

İnegöl'de kontrolden çıkan tır yol kenarına devrildi

Hem vatandaşı soy hem de devlete diren!

Bursa’da kadavra töreni: 6 yıl boyunca eğitime katkı sağladı

Bursa’da mezarlıklar ve şehitlikler titizlikle temizlendi

MSB: Adana’ya yeni Patriot sistemi konuşlandırıldı

İran’da ikinci büyük kayıp: Ali Laricani

İnegöl Belediyesi'nden Kulaca’ya modern dokunuş

Başkan Aydın Ramazan sofrasında Osmangazililerle buluştu

İnegöl'de kontrolden çıkan otomobil direğe çarptı: 3 yaralı

Başkan Burkay’dan Tarihi Çarşı’da esnaf buluşması

Bursalılara bayram müjdesi: Toplu taşıma ücretsiz ama tek şart var!

Başkan Bozbey: 20 senedir yapılmamış hizmetleri yapıyoruz

Başkan Yılmaz: Bursa'nın kaynakları doğru bir şekilde yönetilmiyor

İznikte' kontrolden çıkan araç göle uçtu

Bursa Büyükşehir meclisinde yüksek tansiyon!

Özel halk otobüsçülerinin taleplerine Bozbey’den cevap

Başkan Özdemir: Nilüfer’in kalbi ve geleceği satılık değildir!

Bakan Gürlek Özgür Özel'in iddialarına yanıt verdi!

Bursa'da sahte içki şebekesine darbe: 7 gözaltı

İnegöl’de ani dönüş kazası: 1 yaralı

İnegöl Hayvan Pazarı’nda kotra ihalesi 08 Nisan’da

Bursa'da su sandığı asidi içti, hayatını kaybetti!

Osmangazi’de Yeşilova sokakları yenileniyor

Binlerce İnegöllü Kadir Gecesi'nde Osb Camii'nde buluştu

Yükleniyor

loading