Bowling turnuvasında şampiyon Gençlik ve Spor Hizmetleri

Bowling turnuvasında şampiyon Gençlik ve Spor Hizmetleri

GÜNDEM 19.01.2024 10:14:39 0
Bowling turnuvasında şampiyon Gençlik ve Spor Hizmetleri
Nilüfer Belediyesi’nin çalışanları arasında düzenlediği ve personelin 96 takımla yoğun katılım gösterdiği Birimlerarası Bowling Turnuvası’nda şampiyon Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü-2 takımı oldu.
Nilüfer Belediyesi’nin çalışanlarına yönelik düzenlediği spor aktivitelerinden biri olan bowling turnuvası bu yıl da geniş katılımla gerçekleşti. Heyecan dolu turnuvada 23 ayrı müdürlükten takımlar ile meclis üyeleri ve Nilbel A.Ş. çalışanlarından oluşan 96 takım, şampiyonluk mücadelesi verdi. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de turnuvanın açılış maçına katılarak, çalışanlara başarılar diledi.
İlk gün oynanan karşılaşmalarda en yüksek puana sahip 36 takım, bir üst tura yükseldi. Son 36’ya kalan takımlar, turnuvanın ikinci gününde oynadığı maçlarda final grubuna yükselebilmek için büyük çaba gösterdi. Nilüfer Belediyesi Birimlerarası Bowling Turnuvası’da 36 takım arasından en yüksek puan elde eden 12 takım finale yükseldi. Turnuvanın final gecesi, büyük çekişmeye sahne oldu.
Takımların, büyük bir konsantrasyon içinde strike hedefiyle yaptığı atışlar sonunda Nilüfer Belediyesi Birimlerarası Bowling Turnuvası’nda şampiyon belli oldu. Finalde 550 puan toplayan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü-2 takımı şampiyon olurken, Temizlik İşleri Müdürlüğü-1 takımı 508 puanla ikinci, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü-1 takımı da 494 puanla üçüncü oldu. Turnuvada dereceye girenlere kupa ve madalyalarını Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer, Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Serkan Çalışkan ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Hülya Akgül verdi.

OnlyFans operasyonu: 17 kişi tutuklandı

Büyükşehir'den üreticiye 3 bin 400 kovan desteği

Başkan Aydın’dan Kükürtlü’ye çifte yatırım

Osmanlı ve Anadolu mutfağı Bursa’da yeniden hayat buluyor: Afize kapılarını açıyor

Remm Karadeniz Pide Nilüfer'de yeni şubesini açtı

Bursa’da hatimle teravih kılınacak camiler açıklandı

İmamoğlu'nun diploma davası ertelendi

Nilüfer'de ramazan sokağı kapılarını açıyor

Nilüfer’de kaçak yapılara yıkım

Yıldırım Belediyesi'nden gençlere akademik destek

İnegöl’de akıma kapılarak 2’nci kattan düşen işçi ağır yaralandı

Bursa'da hatalı sollama can aldı!

Bursa’da korkutan yangın: Ev küle döndü

Mezopotamya’nın kadim ezgileri Kestel’de yankılandı

Osmangazi’den çocuklara yeşil-beyaz sürpriz

Türk tenisi Bursa’da zirve yaptı

Türk mobilyası için ABD pazarı yeni sıçrama alanı olacak!

Kredi kartı limitlerinde yeni dönem başladı

İnegöl'de alkollü bisiklet sürücüsüne 11 bin TL ceza

AK Parti Bursa’da 63. İl Danışma Meclisi coşkusu

CHP'den kanun teklifi: Memura yılda 2 kez asgari ücret ikramiyesi

Otoyolda korkunç ölüm... Gişelere saplandı, alev aldı!

Beyoğlu’nda 5’inci kattan düşen genç kız hayatını kaybetti

Sevgililer günü diye 112’yi arayıp pasta istedi, cezayı yedi

Türk Bayrağı’na hassasiyet ödülsüz kalmadı

Koza Han’da tahliyeye yargı freni

Nilüfer’den çevre için elektronik atık hamlesi

İnegöl’de açılışa özel 100tl kampanyasında izdiham oluştu

Kent Akademisi’nden LÖSEV’e sevgi bağışı

Sevgililer Günü’nde Bursaspor’a koştular

Yükleniyor