BTSO Akademi’den 2 ayda 7 bin 500 kişi faydalandı

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını sebebiyle eğitim programlarını dijital ortama taşıyan BTSO Akademi, Ocak ve Şubat aylarını yoğun bir eğitim temposuyla tamamladı.

EKONOMİ 6.03.2021 16:46:00 0
BTSO Akademi’den 2 ayda 7 bin 500 kişi faydalandı

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını sebebiyle eğitim programlarını dijital ortama taşıyan BTSO Akademi, Ocak ve Şubat aylarını yoğun bir eğitim temposuyla tamamladı. BTSO Akademi kapsamında yılın ilk 2 ayında düzenlenen 20 eğitim programından 7 bin 500 kişi faydalandı.
BTSO üyelerinin iş hayatındaki başarılarına destek vermek ve profesyonel ölçülerde eğitim - gelişim hizmetleri sağlamak hedefiyle hayata geçirilen BTSO Akademi eğitimleri yeni yılda hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz yıl tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını dolayısıyla eğitimleri fiziksel ortamdan dijitale taşınan BTSO Akademi, salgının başladığı 2020 Mart ayından itibaren son 1 yılda 83 eğitim programına imza attı. BTSO Akademi bu performansı ile önemli bir başarıya ulaştı.
BTSO’nun Dijital Oda Projesi çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen online eğitimlere, iş dünyası temsilcileri yoğun ilgi gösterdi. BTSO’nun son 7 yılda fiziksel ortamda gerçekleştirdiği 430’u aşkın eğitim programından yaklaşık 35 bin yönetici ve çalışan faydalanmıştı. BTSO Akademi’nin son bir yıllık dönemde düzenlediği online eğitimlerle de 35 bin kişiye ulaşıldı. Video-konferans üzerinden yapılan eğitimler ayrıca BTSO’nun Youtube sayfasından da canlı olarak yayınlandı. İnteraktif olarak gerçekleşen eğitimlerde, iş dünyası temsilcileri sorularını da doğrudan eğitmenlere iletme imkanı yakaladı.
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, salgın döneminde üyelere yönelik yeni iletişim platformları kurduklarını ifade ederek, dijital hizmet kanallarını daha da güçlendirdiklerini kaydetti. Online eğitimlerin üyelere rehberlik ettiğini ifade eden İbrahim Burkay, “BTSO Akademi ile yöneticilerimize ve çalışanlarımıza rehber olmaya gayret gösteriyoruz. İş dünyasının taleplerine göre eğitimlerimizi belirledik. Eğitimlerimizde salgının ekonomiye ve iş hayatına etkilerini ön planda tuttuk. BTSO olarak firmalarımızın risklerden daha az etkilenmesini ve desteklerden daha fazla faydalanmasını istiyoruz. Oda olarak Ocak ve Şubat aylarında olduğu gibi 2021 yılında da eğitimlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Tüm firmalarımızı sunmuş olduğumuz hizmetlerden faydalanmaya davet ediyorum” dedi.

Bursaspor Soma'dan lider döndü

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ukrayna ve Rusya'ya ikazlarımızı net bir şekilde iletiyoruz

PFDK’dan 248 isme daha hak mahrumiyeti cezası

İnegöl'de Beşinci Mevsim Bilim Merkezi için hazırlıklar sürüyor

Şarkıcı Güllü'nün oğlu Tuğberk, şikayetçi sıfatıyla ifadeye çağrıldı

Bakan Fidan, ABD Büyükelçisi Barrack'ı kabul etti

DEM Parti, cumartesi günü AK Parti'yi ziyaret edecek

Bakan Işıkhan: Tüm sendikalarla açık iletişim yapısına sahibiz

Bursa'da Başkanlık Kupası finalleri nefes kesti

Dijital platform Gain ve bağlı şirketlere operasyon: 3 gözaltı

Bursa’da baba ve kızı evde ölü bulundu

Bursa'da seyir halinde yanan otomobil alev topuna döndü

Yeni yıl heyecanı Nilüfer'i sardı

Osmangazi'de okul kantinlerine sağlık denetimi

Bahçeli'den 'Dünya Türk Dili Ailesi Günü' mesajı

Yıldırım'da Mevlana'ya vefa gecesi

Nilüfer’in kurtuluşu tarlada

Yenişehir’de hayvan dostu proje çalışmaları hızla sürüyor

Başkan Burkay BTSO’nun yeni üyeleriyle bir araya geldi

Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Yerli Malı Haftası kutlandı

Bakan Fidan: Başkalarının çizdiği sınırlar içinde siyaset yapma devri kapandı

Başkan Erkan Aydın, çözüm merkezini ziyaret etti

Başkan Özgür Özel: Dayanacak, sabredecek bir tarafım kalmadı

Nilüfer’de “Ustalara Saygı” konseri coşkusu başladı

55 ilde siber operasyon! 301 gözaltı

Benzine indirim yolda

Bursa’nın su sigortası Uludağ’da alarm

Hangi CHP’li belediye başkanı ilçe binasını yıktırıyor?

Hasan Toktaş’tan Bey Sarayı çağrısı: Kuruluşun merkezi ortaya çıkarılmalı

Ak Parti Bursa'nın her ilçesinde güçleniyor

Yükleniyor