Tarih: 15.07.2015 04:01

?BU RAMAZAN BİR BAŞKA GÜZEL?

Facebook Twitter Linked-in

7 Haziran genel seçimlerinin hemen sonrasına denk gelen Ramazan ayı birlik ve beraberliğin en üst seviyeye çıktığı günler olarak karşımıza çıktı. Yoğun bir çalışma dönemi geçiren siyasiler de Ramazan ayını fırsat bilip halkla buluşmalarına devam ederken, Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl´de iftar ve sahur programlarına katıldı.

Teravih namazının ardından da farklı kurumları ziyaret eden Şahin, İnegöl´ün köklü spor kulüplerinden Doğanspor kulübü yöneticileri ile bir araya geldi. Daha sonra İnegöl Bakkallar derneğinin düzenlediği sahur programına katılan Milletvekili Şahin´e Ak parti İlçe teşkilatı üyeleri de eşlik etti.

Ak parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, geçtiğimiz gece ise İnegöl Ertuğrulgazi Derneği tarafından organize edilen sahur programına katıldı. Katılımın geniş olduğu programda CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın ve MHP Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir´de yer aldı.

İnegöl protokolünün de tam kadro hazır bulunduğu programda konuşan Milletvekili Şahin, birlik beraberlik mesajları verdi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —