Bu hafta sinemalarda 3'ü yerli 7 yeni film vizyona giriyor

Sinemaseverler bu hafta farklı türlerden 7 yeni filmle buluşuyor. Komediden dramaya, aksiyondan korkuya birçok türde film izleyici karşısına çıkarken, yerli yapımlar da dikkat çekiyor.

KÜLTÜR SANAT 31.10.2024 13:29:00 0
Bu hafta sinemalarda 3

Bu hafta vizyona girecek filmler şöyle:

Cevher: Cannes Film Festivali’nde “En İyi Senaryo” ödülünü kazanan “Cevher”, Demi Moore’un başrolünde yer aldığı bir dram filmi olarak öne çıkıyor. Yaşlanma korkusu ve mükemmellik takıntısına eleştirel bir bakış sunan film, yaşlanan Hollywood aktrisi Elisabeth Sparkle’ın gençleşmek uğruna gizemli bir yola başvurmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

Yandaki Oda: Pedro Almodovar’ın yönetmenliğinde, Tilda Swinton ve Julianne Moore’un başrollerini paylaştığı bu dram, yıllar sonra yeniden bir araya gelen iki eski dostun dokunaklı hikayesini işliyor. Film, Venedik Film Festivali’nde “Altın Aslan” ödülünü kazanmış olmasıyla da ilgi çekiyor.

Anora: Sean Baker yönetmenliğindeki “Anora”, romantik komedi sevenler için ideal bir seçenek. Brooklyn’li bir kadının, Rus bir oligarkın oğluyla yaşadığı karmaşık aşk hikayesini anlatan filmde Mikey Madison, Mark Eydelshteyn ve Yuriy Borisov başrollerde.

İllegal Hayatlar: Meclis: Yerli komedi meraklılarını sinemalara çekmeyi amaçlayan bu film, Cenk Çelik’in yönetmenliğinde, Mahsun Karaca, Şahin Sarsu ve Mehmet Kahraman’ı bir araya getiriyor. Film, arkadaşlarının kurduğu bir partinin meclise yanlışlıkla girmesiyle başlayan olayları mizahi bir dille anlatıyor.

Kampta: Ramazan Er’in yönetmenliğinde çekilen bu aksiyon dolu film, İzmir’de bir suç örgütünün liderini öldüren bir komiserin, kamp yapan kardeşi ve arkadaşlarının kaçırılması sonrası gelişen olayları konu alıyor.

0000 Kilometre: Deniz Enyüksek’in yönettiği ve Beyza Alkoç’un “Sıfır Kilometre” adlı kitabından uyarlanan bu yapım, iki gencin macera dolu yolculuğunu işliyor. Derya Pınar Ak ve Ahmet Haktan Zavlak’ın rol aldığı film, gençlerin sürükleyici hikayesini beyazperdeye taşıyor.

Sijjin: Endonezya yapımı haftanın korku filmi olan “Sijjin”, Hadrah Daeng Ratu’nun yönetmenliğinde izleyiciyle buluşuyor. Film, korku ve gerilim sevenler için etkileyici sahneler sunuyor.

Yıldırım'da tarih ortak akılla ayağa kalkıyor

Türk Süsleme Sanatları ve Geleneksel El Sanatları Yıl Sonu Sergisi açıldı

İnegöl'de seyir halindeyken alev alan cip kullanılamaz hale geldi

Timbir Heyetinden Kanal Urfa'ya anlamlı ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Düzceli vatandaşlarla bir araya geldi

Bursa’da dere yatağına düşen adam hayatını kaybetti

Yakınları ulaşamayınca gerçek ortaya çıktı: Evinde ölü bulundu

Usta oyuncu Koray Ergün hayatını kaybetti

Bursa’da uyuşturucu operasyonu; 1 tutuklama

Nilüfer’de afetlere karşı deprem tatbikatı gerçekleştirildi

Suriye ordusu: "SDG’nin herhangi bir eylemi sert karşılık bulacak"

Yıldırım Belediyesi Bursa'nın fethini etkinliklerle kutluyor

Adıyaman’da feci kaza can aldı: 3 ölü, 3 yaralı

Yenişehir’de kapalı pazar yeri için proje süreci başladı

Refüje çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

İki grup arasında çıkan bıçaklı kavga ölümle bitti!

9 yıldır aranan FETÖ firarisi yakalandı

Bursa’da eşinden şiddet gören kadın, kızıyla camiye sığındı

Büyükşehir'den kar mesaisi

Küçük Sanayi’de şok tablo

Özer Matlı: Öngörülebilir ekonomi reel sektörü hızlandıracak

İran protestolarında eylemler giderek artıyor: 538 ölü

TİMBİR Heyetinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Gülpınar'a ziyaret

İhracat odaklı kalkınma hedeflerine KFA Fuarcılık imzası

Bursa'da 7 katlı otelde yangın paniği yaşandı: 8 kişi dumandan etkilendi

Motorine zam geliyor: Depoları hemen fulleyin...

BİK Genel Müdürü Çay, TİMBİR toplantısının onur konuğu oldu

Cevdet Yılmaz: Sanayide dönüşüm, cari açıktaki iyileşmeye güç vermektedir

En büyük teknoloji fuarına Türkiye damgası!

Esenyurt'ta 4 katlı binanın giriş katındaki dairede patlama meydana geldi

Yükleniyor