Bu hafta sinemalarda 3'ü yerli 7 yeni film vizyona giriyor

Sinemaseverler bu hafta farklı türlerden 7 yeni filmle buluşuyor. Komediden dramaya, aksiyondan korkuya birçok türde film izleyici karşısına çıkarken, yerli yapımlar da dikkat çekiyor.

KÜLTÜR SANAT 31.10.2024 13:29:00 0
Bu hafta sinemalarda 3

Bu hafta vizyona girecek filmler şöyle:

Cevher: Cannes Film Festivali’nde “En İyi Senaryo” ödülünü kazanan “Cevher”, Demi Moore’un başrolünde yer aldığı bir dram filmi olarak öne çıkıyor. Yaşlanma korkusu ve mükemmellik takıntısına eleştirel bir bakış sunan film, yaşlanan Hollywood aktrisi Elisabeth Sparkle’ın gençleşmek uğruna gizemli bir yola başvurmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

Yandaki Oda: Pedro Almodovar’ın yönetmenliğinde, Tilda Swinton ve Julianne Moore’un başrollerini paylaştığı bu dram, yıllar sonra yeniden bir araya gelen iki eski dostun dokunaklı hikayesini işliyor. Film, Venedik Film Festivali’nde “Altın Aslan” ödülünü kazanmış olmasıyla da ilgi çekiyor.

Anora: Sean Baker yönetmenliğindeki “Anora”, romantik komedi sevenler için ideal bir seçenek. Brooklyn’li bir kadının, Rus bir oligarkın oğluyla yaşadığı karmaşık aşk hikayesini anlatan filmde Mikey Madison, Mark Eydelshteyn ve Yuriy Borisov başrollerde.

İllegal Hayatlar: Meclis: Yerli komedi meraklılarını sinemalara çekmeyi amaçlayan bu film, Cenk Çelik’in yönetmenliğinde, Mahsun Karaca, Şahin Sarsu ve Mehmet Kahraman’ı bir araya getiriyor. Film, arkadaşlarının kurduğu bir partinin meclise yanlışlıkla girmesiyle başlayan olayları mizahi bir dille anlatıyor.

Kampta: Ramazan Er’in yönetmenliğinde çekilen bu aksiyon dolu film, İzmir’de bir suç örgütünün liderini öldüren bir komiserin, kamp yapan kardeşi ve arkadaşlarının kaçırılması sonrası gelişen olayları konu alıyor.

0000 Kilometre: Deniz Enyüksek’in yönettiği ve Beyza Alkoç’un “Sıfır Kilometre” adlı kitabından uyarlanan bu yapım, iki gencin macera dolu yolculuğunu işliyor. Derya Pınar Ak ve Ahmet Haktan Zavlak’ın rol aldığı film, gençlerin sürükleyici hikayesini beyazperdeye taşıyor.

Sijjin: Endonezya yapımı haftanın korku filmi olan “Sijjin”, Hadrah Daeng Ratu’nun yönetmenliğinde izleyiciyle buluşuyor. Film, korku ve gerilim sevenler için etkileyici sahneler sunuyor.

Timsah'dan zirve yarışında kayıp!

Bursa'da 2 aracın karıştığı kazada 4’ü çocuk 9 kişi yaralandı

Vincenzo Montella toplanan puanda Fatih Terim ve Şenol Güneş'i geride bıraktı

Bursa’da sahte avukat tuzağı: Göçmenleri dolandırdı

Bursa’da tavuk döner faciası: 25 kişi zehirlendi

Bursa'da bir anlık dalgınlık kazayı getirdi

Bursa’nın Fethi minyatürlerle canlandı

Bursa'da yan bakma tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü

Devlet Bahçeli: Yönter’in istifası küskünlük değil

Nilüfer'de Dünya Şiir Onur Ödülü Nisa Leyla’ya verildi

Osmangazi Belediyesi çöp eve müdahale etti

Bursa'da oltalı hırsız camilerde mikrofonları çaldı

Bursa’da arıcılık Büyükşehir’le canlandı

Bursa’da fenalaşan şoför panik yaşattı

Timsah’da tek hedef 3 puan!

Bursa’da felsefe söyleşisine yoğun ilgi

Otobüste şaşkına çeviren kavga: Şoför araya girince ısırıldı

Bursa’da tehlikeli şerit değişimi kazaya yol açtı

Osmangazi’de Dünya Tiyatro Günü Orhan Kemal ile kutlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BlackRock Başkanı Fink'i kabul etti

Bursa'da araç faresi yakayı ele verdi

İnegöl’de yangın faciası

Cevdet Yılmaz: Türkiye barıştan yana

İnegöl’de üniversite ve meslek tanıtım günleri başlıyor

Özgür Özel’den Uşak operasyonuna tepki

Bursa’da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

İnegöl’de ahşap imalathanesinde iş kazası

Elif Nur Kaplan şampiyon olarak milli takıma seçildi!

Saç ekiminde maksimum verim nasıl alınır?

Bakan Uraloğlu: Akıllı ulaşımda yeni bir dönemi başlatıyoruz

Yükleniyor

loading