BURAK BEBEĞİN YARDIMINA HAVA AMBULANSI YETİŞTİ

8 AYDIR HASTALIĞINA TEŞHİS KONULAMAYAN MİNİK BEBEK ESKİŞEHİR`E SEVK EDİLDİ

BURAK BEBEĞİN YARDIMINA HAVA AMBULANSI YETİŞTİ
ASAYİŞ 23.03.2010 10:03:07 0

Doğuştan itibaren yaşadığı rahatsızlığı nedeniyle 8 ay gibi kısa ömrünü hastanelerde geçiren ancak buna rağmen hastalığına bir türlü teşhis konulamayan 8 aylık Burak bebek, İnegöl Şehir Stadyumunda inen Bursa İl Sağlık Müdürlüğüne ait Hava Ambulansı ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

8 ay önce sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen Burak Kızılarslan, sürekli olarak yüksek ateş ve kasılmalar nedeniyle hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı. Doğduğu günden beri geçen kısa ömrünü hastanede geçiren Burak bebeğin down sendromu geçirdiği kanısına varılmasına rağmen kesin bir teşhis koyulamadı.

Bugün rahatsızlanarak yeniden İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılan Burak Kızılarslan, hastalığına kesin bir teşhis koyulabilmesi için Eskişehir?e sevk edildi. 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesinden alınan Burak bebek, Şehir Stadyumuna inen Bursa İl Sağlık Müdürlüğüne ait Hava Ambulansı ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürüldü.

Minik evladını Hava Ambulansında görevli sağlık ekiplerine teslim eden anne Rukiye Kızılarslan, çocuğunun doğduğu günden beri yüksek ateş, kasılma ve nöbet geçirdiğini, bu zamana kadar da hastalığına kesin bir teşhis koyulamadığını söyledi.