Tarih: 17.03.2009 23:50

BURHAN ORHAN ALANYURT`TA KAHVALTILI TOPLANTI DÜZENLEDİ

Facebook Twitter Linked-in

MHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Burhan Orhan, dün Alanyurt’taki mahalle Muhtarları ve Site yöneticileri ile kahvaltılı toplantıda buluştu.

 

Golan Doğün Salonunda düzenlenen toplantıya, MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Bursa İl Başkan Yardımcısı Hasan Toktaş, İlçe Başkanı İlkay Meriç ve yönetim kurulu, İnegöl Belediye Başkan Adayı Burhan Orhan, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeliği adayları katıldı.

 

Toplantıda ilk konuşmayı MHP İnegöl Belediye Meclisi üyeliği kontenjan Adayı Durmuş Aydın yaptı. Durmuş Aydın’ın gündeminde Alanyurt’un İnegöl’ mahalle olarak bağlanması vardı.Aydın, Alanyurt’un kaderi bizim elimizde, sizin elinizden Alanyurt’u alanlara sandıkta cevabını verin” diye konuştu.

 

MHP Belediye Başkan Adayı Burhan Orhan ise, Alanyurt belde de olsa, mahalle de olsa yerinden yöneteceğiz. Şeffaf yönetim anlayışı ile sizlere her zaman açık olacağız dedi.

 

Burhan Orhan İnegöl ve Alanyurt’ta su problemini çözeceklerini söyledi.

 

Orhan ulaşım konusunda da çalışmalar yapacaklarını ifade ederek, Güzergahlar ve ulaşımdaki düzenlemelerin tekrar gözden geçirileceğini söyledi.

 

MHP adayı Burhan Orhan milletvekilliği döneminde yaptığı hizmetleri anlattı.

 

Orhan göreve geldikleri takdirde 4 kat imar izni vereceklerini dile getirdi.

 

İnegöl’de konut ihtiyacının had safhada olduğunu iddia eden Orhan, “Dar gelirli vatandaşların konut sahibi olabilmeleri için, kentsel dönüşüm adı altında konut projeleri olduklarını ifade etti.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —