Tarih: 20.01.2018 17:46

BURSA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´I KARŞILAMAYA HAZIR

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Pazar günü katılacağı Ak Parti İl Teşkilatı 5. Olağan Kadın Kolları Kongresi öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman yapılan hazırlıklar ve kongre alanı ile ilgili bilgi verdi.

Kongrenin yapılacağı salonun kapasitesinin 8-10 bin civarında olduğunu fakat salon dışında da oldukça geniş bir alan olduğnu belirten Salman, Erdoğan´ın Bursa programı ile ilgili de bilgi verirken herkesi Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı karşılamaya davet etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise kongreye katılmak isteyen vatandaşların Pazar günü saat 10.00 ile 20.00 arası metro hatlarından ücretsiz faydalanabileceğini söyleyerek istasyonda indikten sonra vatandaşların miting alanına ulaşımı ile ilgili ücretsiz ring seferlerinin yapılacağını belirtti.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu ise salona girişlerin 11.00´de başlayacağını ve kapılarının kadın-erkek herkese açık olduğunu söyledi.


/kanal16haber.com/2018-1/20/175156330b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —