Tarih: 04.09.2019 16:30

BURSA`DAN İSTİFA EDECEĞİ İDDİA EDİLEN 2 VEKİL KİM?

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti'nin son MYK toplantısının ardından yapılan açıklamalarla birlikte parti içinde hareketli saatler yaşanıyor.

Ahmet Davutoğlu ve üç eski milletvekilinin AK Parti'den kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesine tepki gösteren AK Partili milletvekili ve parti teşkilatlarından bazı isimler istifalarını açıklarken, Ankara kulislerinde yeni istifaların olacağı yönünde iddialar gündeme gelmeye başladı.

Ankara kulislerini yazan 'Ankara Kuşu'nun sosyal medya hesabından, 29 milletvekilinin istifaya hazırlandığına dair bir iddia paylaşıldı.

Sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen iddiaya göre istifa etmeyi düşünen mevcut milletvekillerinin illeri ve sayıları da kaleme alındı.

İstanbul 10, Ankara, Kayseri, Konya, Antalya, Şanlıurfa ve Bursa’dan da 2’şer milletvekilinin istifa edeceği yönünde paylaşımlar güçlenirken, Bursa’dan hangi isimlerin istifa edeceği kamuoyu tarafından merak konusu oldu.

İstifa edeceği iddia edilen milletvekillerinin bir kısmının Ahmet Davutoğlu’nu takip edeceği söylenirken, istifaların büyük çoğunluğunun Ali Babacan için olacağı dile getiriliyor.

Kamuoyunda merak seviyesini tırmandıran bir diğer gelişme de ihraç kararı sonrası çalışmalarına hız verip 41 il temsilcisi ile bir araya gelen Davutoğlu’nun listesi yer alıyor ve vatandaş soruyor… O listede Bursa’dan kim var?

 

Haber: Gökhan YÜKSEL 


04092019_9bfc5e61335b77da6875.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —