Tarih: 06.04.2011 16:45

BURSA İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI NEDİM AKDEMİR OLDU

Facebook Twitter Linked-in

 

İl Genel Meclisi Başkanı Nurettin Avcı?nın Ak Partiden Milletvekili Aday adayı olmasıyla boşalan Meclis başkanlığına 1. Başkanvekili Nedim Akdemir 59 oyla seçildi.İl genel meclis üyesi murat gültekin ise 57 oy alarak başkanvekilliğine getirildi

 

İl Genel Meclisi Nisan ayı toplantılarının ilk gününe seçimle başlanıldı. Toplantıya en yaşlı üye olması sebebiyle Ak Parti Yıldırım il genel meclis üyesi Nazım Çakmak başkanlık etti.  

 

Meclis Başkanlığı için tek aday gösterilen Nedim Akdemir 79 üyenin 59 oyunu  alarak 3 yıllığına İl Genel Meclisi Başkanlığına seçildi.

 

Yapılan oylamalarda Murat Gültekin 79 üyenin 57?sinin oyunu alarak meclis başkan vekilliğine seçildi. Meclis katip üyeliğine ise Ömer Aslan tekrar getirildi.

 

İl genel meclisinde yapılan seçimin İnegöl?ü ilgilendiren yanı ise ilk defa  İnegöl kökenli bir il genel meclis üyesinin Bursa?da meclis başkan vekilliği gibi önemli bir göreve getirilmesi.

 

Yapılan bu görev değişikliği İnegöl kökenli il genel meclis üyelerinin İnegöl?e alacakları hizmetlerin kazandırılmasında önemli katkı sağlayacak olması.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —