BURSA´NIN TERMAL TURİZMİNİ AYAĞA KALDIRACAK ?TURİZM FORUMU? BAŞLIYOR

FORUMA 4 KITADAKİ 38 ÜLKEDEN TURİZMCİLER KATILACAK

BURSA´NIN TERMAL TURİZMİNİ AYAĞA KALDIRACAK ?TURİZM FORUMU? BAŞLIYOR
/kanal16haber.com/2016-2/10/184209087b.mp4
GÜNDEM 10.02.2016 14:54:41 0

 

Bursa Valiliği´nin himayesiyle BEBKA, Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO)  Sağlık Turizmi Derneği (BUSAT) ve Plaza Turizm iş birliğiyle 14-16 Mart tarihleri arasında Merinos Kongre ve Kültür Merkezi´nde yapılacak 2. Bursa Medikal ve Termal Turizm Forumu´nun tanıtım toplantısı Almira Otel´de yapıldı.

3 gün boyunca Kuzey İskandinav ülkelerinden Balkanlar´a, Ortadoğu´dan Avrupa´ya kadar birçok farklı bölgeden gelecek misafirlere Bursa´nın termal ve medikal turizm imkânları tanıtılacak, ayrıca sağlık kurumlarına ziyaretler yapılacak.

Tanıtım toplantısında konuşan BUSAT Başkanı Sedat Demir,sağlık turizmi için öngörülen hedeflerde Bursa´nın Türkiye pastasından en az 15-20´sini alabilecek potansiyeli olduğunu vurguladı.Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Tamer Değirmenci ise, Tüm paydaşların iştirakiyle bir sağlık turizmi master ve eylem planı hazırlandığını söyledi.Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdülkadir Karlık ise, belediye olarak turizm alanına büyük yatırımlar yaptıklarını dile getirdi.