Tarih: 15.02.2018 12:43

BURSA POLİSİNDEN SEHER YELİ OPERASYONU

Facebook Twitter Linked-in

Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu tacirlerine yönelik seher vaktinde gerçekleştirdiği operasyonlarda 12 kişiyi gözaltına aldı. 

"Seher Yeli" ismi verilen operasyonda uyuşturucu tacirlerinin bulunduğu sokaklar ablukaya alınıp ikamet ettikleri evlerine tek tek girildi.

Şubeye bağlı çok sayıda polis memuru ve şube müdürünün de katılımıyla Osmangazi´ye bağlı Yunuseli Mahallesi´nde önceden belirlenmiş 13 farklı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda evler dedektör köpeklerinin de yardımıyla didik didik aradı.

 

Aramalarda ev sahipleri kapıları açmayınca kırılarak girildi. Yapılan aramalarda 2 ruhsatsız av tüfeği, bir çalıntı motor ve yüklü miktarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Narkotik polisi ihbarlar doğrultusunda kente uyuşturucu sokmaya çalışan şahıslara da geçit vermedi. İhbar üzerine bir arabayı durduran narkotik polisleri yaptıkları aramada yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirdi. Arabada bulunan 5 kişi gözaltına alındı.

Yapılan operasyonlarda uyuşturucu madde ticareti yapma ve kullanma suçlarından 12 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan 6 tanesi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken diğer şahısların emniyetteki işlemleri devam ediyor.


/kanal16haber.com/2018-2/15/124918054b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —