Tarih: 06.01.2017 17:28

BURSA ŞİDDETLİ LODOSUN ETKİSİNDE

Facebook Twitter Linked-in

 

Yetkililerin, vatandaşları günlerdir uyardığı lodos Bursa´da etkisini bir hayli hissettiriyor.Fırtınada ağaçlar, elektrik direkleri, sokak lambaları devrilme tehlikesi geçirirken, çöp bidonları ve yol dubaları ise sert esen rüzgarın etkisiyle sürüklendi.

BURSA ŞİDDETLİ LODOSUN ETKİSİNDE

TELEFERİK SEFERLERİ CUMARTESİ SABAHI YENİDEN BAŞLIYOR

Lodos sebebiyle teleferik seferleri ,Teleferik A.Ş´nin yaptığı açıklamayla 5 ve 6 Ocak tarihlerinde iptal edilmişti..176 kabin ile saatte bin 500 yolcu taşıma kapasiteli teleferikte Cumartesi sabahı seferler yeniden başlayacak.

LODOS DENİZ SEFERLERİNİ DE VURDU

İDO VE BUDO LODOS SEBEBİYLE SEFERLERİNİ İPTAL ETTİ

Lodosun etkileri deniz seferlerini de vurdu..İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ile Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), Marmara´daki olumsuz hava koşulları nedeniyle sefer iptallerine gitti.

DONDURUCU SOĞUKLAR GELİYOR
SICAKLIKLAR 10 DERECE BİRDEN DÜŞECEK

Bahar aylarını aratmayan günler geride kalıyor? Balkanlar üzerinden gelen aşırı soğuk havayla birlikte Cumartesi gününden itibaren Marmara, Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu ve Batı Akdeniz´de sıcaklık mevsim normallerinin 10-15 derece altına düşüyor..Yetkililer önümüzdeki hafta ortasına kadar etkili olması beklenen aşırı soğuk havayla birlikte meydana gelebilecek buzlanma, don, sağlık sorunları gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.


/kanal16haber.com/2017-1/6/184838947b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —