Bursa Ticaret Borsası’ndan Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ne araç desteği

Bursa Ticaret Borsası’ndan Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ne araç desteği

GÜNDEM 28.12.2023 10:41:19 0
Bursa Ticaret Borsası’ndan Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ne araç desteği
Bursa’nın ticari hayatına değer katacak çalışmalara imza atan Bursa Ticaret Borsası (Bursa TB), sosyal sorumluluk faaliyetlerinde de öncü olmayı sürdürüyor. Bugüne kadar çok sayıda kurum ve kuruluşa ihtiyaçları doğrultusunda yardımlarda bulunan Bursa TB, Bursa’nın daha huzurlu, daha yaşanabilir bir şehir olması için Bursa İl Emniyet Müdürlüğü teşkilatına araç desteğinde bulunma kararı aldı.
Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Bursa’yı ekonomik yönden geliştirmeye devam ederken, kent güvenliğine de büyük önem verdiklerini söyledi. Bursa TB olarak Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’nün daha etkin ve hızlı bir şekilde hizmet vermesine yardımcı olmak adına araç hibe desteği kararı aldıklarını açıklayan Başkan Matlı, “Şehrimizin güvenliği ve huzuru için fedakârca çalışan emniyet güçlerimize destek olmak, toplumsal sorumluluğumuzun bir gereğidir. Bu meyanda,Türk Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı Bursa İl Şubesi tarafından yürütülen kampanya doğrultusunda, üyelerimizin de katkılarıylaİl Emniyet Müdürlüğümüze 10 araç bağışlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz.Amacımız, şehrimizin güvenliğine katkı sağlamak ve toplumumuzun refahını artırmaktır” dedi.
Başkan Matlı’dan destek çağrısı
Kampanya kapsamında yapılan bağışların 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu`na göre vergi indirimine tabi tutulacağını hatırlatan Başkan Özer Matlı, hayırsever iş insanlarına destekte bulunmaçağrısı yaparak, “Bursa iş dünyası, sosyal ve kültürel değerlerine sahip çıkma konusunda her zaman duyarlı olmuştur. Yaşadığı şehre vefa noktasında büyük bir hassasiyet gösteren üyelerimiz ve hayırsever iş insanlarımızın katkılarıyla bağışlanan araç sayısını kısa sürede 30’a çıkarmayı hedefliyoruz. Bursa Ticaret Borsası olarak şehrimizin ticari hayatına katkı sağlarken, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kültürel ve sosyal gelişimine destek olacak her türlü çalışmada yer almayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Özgür Özel: Emekli maaşı için iyileştirme önergesi vereceğiz

Şizofreni hastası, babasını öldürdü

Milli Saraylar İdaresi Başkanı Yıldız: Edirne Sarayı 2027 sonunda tamamlanacak

Karne sevinci Yıldırım’da şenliğe dönüşüyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman ile bir araya geldi

İstanbul Havalimanı'nda yarıyıl tatili yoğunluğu yaşanıyor

Başkan Şadi Özdemir’den final haftasında gençlere moral

Bakan Fidan, Finlandiya Dışişleri Bakanı Valtonen ile bir araya geldi

Somuncu Baba’nın bereketi Osmangazi’de yaşatıldı

İmamoğlu'nun kiraladığı jetin faturası ortaya çıktı!

Darıca Hayvanat Bahçesi kapatıldı

İran’daki protestolarda can kaybı artıyor: Ölü sayısı 2 bin 677’ye yükseldi

TÜİK: Ücretli çalışan sayısı kasımda arttı

Bakan Güler, ABD Büyükelçisi Barrack'ı kabul etti

Bursa'da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Yenişehir'de ortak akıl sahada

Başkan Bozbey: Şeffaflıktan asla geri durmam

Ahmet Kılıç: Bizim siyasetimiz laf değil, eser siyasetidir.

Bursa'da aranan 3 firari yakalandı

Erdoğan’a kumandayı robot getirdi

TBMM'de kabul edildi: En düşük emekli maaşı 20bin tl

Şoförler odasına taze kan!

Rusya'da patlama: 9 kişi yaralı

İmamoğlu: “Diplomamı değil, adaleti savunmaya geldim”

THY uçağı acil iniş yaptı!

Kolombiya Cumhurbaşkanı Petro, Donald Trump ile görüşeceğini açıkladı

2026 İnegöl'de gençlerin yılı olacak

Hanımeli Çarşısı Yıldırım'da hayata geçti

Bakan Fidan, dış politikadaki gelişmelere dair açıklamalarda bulundu

Bursalı Tekstil Sektörü Temsilcileri BTSO ile Londra Sahnesinde

Yükleniyor