Bursa Ticaret Borsası’ndan Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ne araç desteği

Bursa Ticaret Borsası’ndan Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ne araç desteği

GÜNDEM 28.12.2023 10:41:19 0
Bursa Ticaret Borsası’ndan Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ne araç desteği
Bursa’nın ticari hayatına değer katacak çalışmalara imza atan Bursa Ticaret Borsası (Bursa TB), sosyal sorumluluk faaliyetlerinde de öncü olmayı sürdürüyor. Bugüne kadar çok sayıda kurum ve kuruluşa ihtiyaçları doğrultusunda yardımlarda bulunan Bursa TB, Bursa’nın daha huzurlu, daha yaşanabilir bir şehir olması için Bursa İl Emniyet Müdürlüğü teşkilatına araç desteğinde bulunma kararı aldı.
Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Bursa’yı ekonomik yönden geliştirmeye devam ederken, kent güvenliğine de büyük önem verdiklerini söyledi. Bursa TB olarak Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’nün daha etkin ve hızlı bir şekilde hizmet vermesine yardımcı olmak adına araç hibe desteği kararı aldıklarını açıklayan Başkan Matlı, “Şehrimizin güvenliği ve huzuru için fedakârca çalışan emniyet güçlerimize destek olmak, toplumsal sorumluluğumuzun bir gereğidir. Bu meyanda,Türk Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı Bursa İl Şubesi tarafından yürütülen kampanya doğrultusunda, üyelerimizin de katkılarıylaİl Emniyet Müdürlüğümüze 10 araç bağışlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz.Amacımız, şehrimizin güvenliğine katkı sağlamak ve toplumumuzun refahını artırmaktır” dedi.
Başkan Matlı’dan destek çağrısı
Kampanya kapsamında yapılan bağışların 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu`na göre vergi indirimine tabi tutulacağını hatırlatan Başkan Özer Matlı, hayırsever iş insanlarına destekte bulunmaçağrısı yaparak, “Bursa iş dünyası, sosyal ve kültürel değerlerine sahip çıkma konusunda her zaman duyarlı olmuştur. Yaşadığı şehre vefa noktasında büyük bir hassasiyet gösteren üyelerimiz ve hayırsever iş insanlarımızın katkılarıyla bağışlanan araç sayısını kısa sürede 30’a çıkarmayı hedefliyoruz. Bursa Ticaret Borsası olarak şehrimizin ticari hayatına katkı sağlarken, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kültürel ve sosyal gelişimine destek olacak her türlü çalışmada yer almayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Yıldırım’da su kesintisi

Fırıncı tarifelerinde yeni dönem başladı

Başkan Bozbey’den deprem bölgesine anlamlı ziyaret

Başkan Aydın, Hisar Bölgesi'ni geleceğe taşıyor

İnegöl’de sokakta kurusıkı tabancayla ateş açanlar yakalandı

Yıldırım Belediyesi, Alev Alatlı’yı vefatının ikinci yılında andı

3 Yaşındaki Bilal'in yuttuğu 50 kuruş boğazında kaldı!

Yalova’da şüpheli ölüm: Denizden kadın cesedi çıktı

Büyükşehir’den üreticiye büyük destek

Epstein belgelerinde Türkiye hazımsızlığı

2026 ramazan pidesi fiyatları belli oldu

Devlet Bahçeli: "Öcalan umuda, Demirtaş yuvasına dönsün."

Kestel’e 400 milyonluk dev meyve yatırımı

BURULAŞ açıkladı: Fazla çekimler iade edilecek

Bozbey’den güvenlik görevlisine teşekkür

Motorin zammı düşürüldü

Yenişehir’de 9 ay sonra hayvan pazarı yeniden faaliyette

Bursa'da dev kaçakçılık operasyonu

Bursa’da bıçaklı kavga: 1 kişi ağır yaralı

Bursa’da fabrikada pilav yiyen 20 işçi hastanelik oldu

2026 Ocak ayı enflasyon rakamları belli oldu

Başkan Aydın’dan huzur ve bereket mesajı

Bursa Uluslararası Spor Festivali başlıyor

Başkan Şadi Özdemir’den minik Yağız Efe’ye destek çağrısı

İnegöl’e 17 yeni aile sağlığı merkezi

Bursa’da toplu ulaşıma yapılan zam yarın başlıyor: İşte yeni ücretler!

Merinos ailesi 88. yılında hasret giderdi

Trabzon’a Urfa’ya var da Bursa’ya yok mu?

İnegöl’de cinayetin yeni görüntüleri ortaya çıktı

Bakan Uraloğlu: Türkiye havacılıkta 5 kat büyüdü

Yükleniyor