Tarih: 01.03.2024 16:12

Bursa Büyükşehir'den YKS'ye Motivasyon Semineri

Facebook Twitter Linked-in

Ücretsiz Destek ve Motivasyon

Belediye, ücretsiz hazırlık kursları, test kitapları ve sınav sonrası tercih desteği gibi uygulamalarla üniversite adaylarının yanında oluyor. Sınav öncesi gençlerin moral ve motivasyonunu artırmak için de programlar düzenliyor.

Yoğun Katılım

Eğitimci ve Yazar Gökhan Müftüoğlu'nun konuşmacı olduğu "YKS'ye 3 Ay Kala Kazanma Navigasyonu" adlı seminer, Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde gerçekleşti ve yoğun ilgi gördü.

Başkan Aktaş'tan Teşvik

Telekonferansla programa bağlanan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sınava hazırlanan gençlere "Sınavın başından sonuna dikkat ve kontrolü elde tutmak, stres yönetimi oldukça önemli. Kendinize güvenin. Ülkenize güvenin. Allah yardımcınız olsun" dedi.

Müftüoğlu'ndan Tavsiyeler

Programın konuşmacısı Yazar Gökhan Müftüoğlu, Bursa'daki gençlerin yoğun ilgisinden memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Müftüoğlu, sınava üç ay kala düzenli çalışma rutinine ihtiyaç olduğunu ve AYT'ye odaklanılması gerektiğini vurguladı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın bağlantısından sonra salondaki enerji ve motivasyonun yüksek olduğunu da sözlerine ekledi.

Hediye Takdimi ve Ödül Töreni

Program sonunda Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fethi Yıldız, Yazar Gökhan Müftüoğlu'na günün anısına hediye takdim etti. Ayrıca program öncesi çevrimiçi yapılan bilgi yarışmasında başarılı olan gençlere de ödülleri Başkanvekili Yıldız ve Eğitimci Müftüoğlu tarafından verildi.

Gençlere Faydalı Bir Seminer

Seminer, YKS'ye girecek gençler için oldukça faydalı bilgiler içeriyordu. Müftüoğlu'nun motivasyon konuşması da gençleri oldukça etkiledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin bu tarz programları düzenlemesi, üniversiteye hazırlanan gençler için büyük bir destek olarak nitelendiriliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —