Bursa Festivali'ne muhteşem final!

Bu yıl 62’ncisi düzenlenen "Uluslararası Bursa Festivali"nde Büyük Ev Ablukada müzik grubu sahneye çıktı.

BURSA HABER 1.08.2024 13:00:00 0
Bursa Festivali

Büyük Ev Ablukada, Merinos Parkı’ndaki konseriyle müzikseverlere unutulmaz bir festival finali yaşattı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin BKSTV tarafından Atış Grup sponsorluğunda düzenlediği 62. Uluslararası Bursa Festivali, Büyük Ev Ablukada Grubu’nun etkileyici performansıyla sona erdi.

 

 

 

Büyük Ev Ablukada, Merinos Parkı’ndaki konseriyle müzikseverlere unutulmaz bir festival finali yaşattı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin BKSTV tarafından Atış Grup sponsorluğunda düzenlediği 62. Uluslararası Bursa Festivali, Büyük Ev Ablukada Grubu’nun etkileyici performansıyla sona erdi.

Temmuz ayı boyunca 25 özel program ve pek çok sanatçıyı Bursalılarla buluşturan festival, Büyük Ev Ablukada’nın enerjik konseri ile büyük bir final yaptı. Alternatif rock türünde önemli bir yere sahip olan grup, uzun süredir üzerinde çalıştığı üçüncü stüdyo albümü ‘Defansif Dizayn’ı tanıttığı konserinde, yenilenen sahne düzeniyle büyük beğeni topladı.

Konserde ‘Güneş Yerinde’, ‘Hoşçakal Kadar’, ‘İhtimallerin Heyecanına Üzülüyorum’ gibi gençlerin sevdiği şarkılara yer veren Büyük Ev Ablukada, sahne performansı ile heyecanı dorukta yaşattı. Grubun solisti Bartu, genç hayranlarıyla etkileşime geçerek sahne ile izleyiciler arasındaki mesafeyi kaldırdı ve şarkılarını birlikte seslendirdi.

Büyük Ev Ablukada’nın coşkulu performansı ve enerjik repertuvarı, 62. Uluslararası Bursa Festivali’nin muhteşem final konserini oluşturdu. Festival, müzikseverlerin gönlünde unutulmaz bir iz bırakarak sona erdi.

Ekrem İmamoğlu soruşturma kapsamında ifade veriyor

Merkez Bankası döviz satım işlemi başlatıyor

Şubat ayında 1,52 trilyon TL tutarında ödeme kartla yapıldı

Timsah, Kırşehir sınavına hazırlanıyor!

İşsizlik rakamları açıklandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yeni açıklama

İsrail'in Gazze'ye saldırıları ikinci gününde: 183 çocuk hayatını kaybetti

Osmangazi Belediyesi’nden yöneticilere eşitlik eğitimi

Adalet Bakanı Tunç: "Yargı kimseden emir ve talimat almaz''

İsrail ordusu, Nablus'taki Ayn Mülteci Kampı'nda boşaltılan bazı evleri karargaha dönüştürdü

Bursa'da geri dönüşüm tesisinde yangın

İmamoğlu gözaltında! Özel: "Geleceğin cumhurbaşkanına darbe yapıyorlar"

MODEF İnegöl Mobilya Fuarı’na geri sayım başladı: Sözleşmelerin %96’sı tamamlandı

Mehmet Şimşek’ten piyasadaki hareketliliğe dair ilk açıklama

Cumhur İttifakı’ndan ilk açıklama

Hukuk dışı yöntemlere teslim olmayacağız!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan İmamoğlu açıklaması

İBB'de yolsuzluk soruşturması: İşte gözaltı kararı verilen tüm isimlerin listesi

Borsa sert düştü! Borsa İstanbul açılışta devre kesti

İstanbul'da toplantı ve gösteriler 4 gün süreyle yasaklandı

Ekrem İmamoğlu gözaltına alındı

Ekrem İmamoğlu’nun diploması iptal edildi

Önder Matlı, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcılığına atandı

Bursa Milletvekili Gözgeç, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevine atandı

Bursaspor, yeni teknik ekibiyle sahada

Nilüfer'e 5 yılda 25 kreş açılacak

Yıldırım’da Şehit ve Gazi yakınlarına vefa iftarı

Batalla Bursaspor'a veda etti

Recep Altepe, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine yeniden atandı

Mustafa Esgin ve Vahit Atalan AK PARTİ Teşkilat Başkan Yardımcısı oldu

Yükleniyor