BURSA ŞEHRİ SÜPER LİG İÇİN KENETLENDİ

Bursaspor Süper Lig’e çıkmak için Timsah Arena Stadyumu’nda şehir olarak kenetlendi. Timsah, bütün tribün grupları ve taraftarlarının önünde yarın Adanademirspor’la oynayacağı play – off mücadelesi öncesinde moral tazelemiş oldu.

BURSASPOR 21.07.2020 23:20:00 0
BURSA ŞEHRİ SÜPER LİG İÇİN KENETLENDİ

Bursaspor Süper Lig’e çıkmak için Timsah Arena Stadyumu’nda şehir olarak kenetlendi. Bütün tribün grupları ve taraftarlarının önünde yarın Adanademirspor’la oynayacağı play – off mücadelesi öncesinde taraftara açık bir şekilde antrenman yapan İrfan Buz ve öğrencileri galibiyet için yarınki maça odaklanmış durumda. 

 


Süper Lig’e geri dönme mücadelesi veren Bursaspor Başkanı Mesut Mestan ise 16 ekranlarına özel açıklamalarda bulundu. Mestan: ”Önemli olan Play-off’tan Süper Lig’e yükselmek.  Şu an istemediğimiz bir yerdeyiz. İlk 2’de çıkmayı arzuluyorduk. Sezon başı planlarımız da oydu ama bunu başaracak kadar tecrübeli bir kadromuz var. İnşallah iki bayramı bir arada yaşayacağız, final arife günü oynanacak. İnşallah arefe günü finali de kazanıp Süper Lig’de yerimizi almak istiyoruz. Bursa’ya da Bursaspor’u sevenlere de çifte bayram yaşatmak istiyoruz. İnşallah öncelikli hedefimiz bu ligin güçlü ekibi Adanademirspor’u geçip, finalde de diğer rakibimizi yenerek Süper Lig’e çıkmayı hedefliyoruz. İnşallah Allah’ın da yardımıyla başarırız” şeklinde konuşarak galibiyet konusunda inançlı olduklarını dile getirdi.   


Bursa’nın ve Bursaspor’un önemi her zaman dile getiren, fanatik bir Bursaspor taraftarı olan Başkan Alinur Aktaş’ da tribünlerde yerini alarak Bursaspor’u desteklemek için antrenmanı izlemeye geldi.  16 ekranlarına özel açıklamalarda bulunan Başkan Aktaş: “Gönül arzu ederdi ki direk çıkalım ama Erzurumspor malum muaffak oldu.  Ben inanıyorum ki ait olduğumuz lige çıkacağız. Bu potansiyal var Bursaspor’da, hocamız çok istekli. Kendisiyle de görüştüm. Ben inanıyorum. Yürekten inanıyorum. Bugün çok değerli İl Başkanımız ile birlikte destek olalım diye buraya geldik.  Yarın akşam ben burada ikinci maç için avantajlı bir skorla ayrılacağımızı düşünüyorum.  Bundan sonrası için sporcu kardeşlerimizi ve teknik heyetin de Allah yar ve yardımcıları olsun. Onlar da gereğini yapacaklar. Maddi, manevi de kazanımları olacak inşallah” ifadelerini kullanarak Bursaspor’a Süper Lig yolunda başarılar diledi.


Ak Parti İl Başkanı Ayhan Salman da takımı desteklemek için antrenmanı izleyenler arasındaydı. Başkan Salman: “ Biz inanıyoruz inşallah bu virajı da aşacağız. Bursaspor misafir olarak geldiği bu ligden yine ait olduğu Süper Lig’e çıkacak. Şehir olarak da Bursa bunu hakediyor. Şampiyon bir takımız biz. Bursaspor Bursa’nın en önemli markalarından, en önemli değerlerinden bir tanesi.  Biz de her anlamda her zaman yanındayız. İnşallah önümüzdeki dönemde detekrar ait olduğumuz lige döneceğiz” şeklinde konuşarak Adanademirspor karşısında zafer kazanacakları konusunda inancının tam olduğunu vurguladı.  


Süper Lig’in tecrübeli isimlerinden olan, bir çok kupa kaldırmış ve Bursaspor’unda en önemli kozlarından biri olan Selçuk Şahin de galibiyete inandıklarına dikkat çekerek, “İyisiyle kötüsüyle sezonun sonuna geldik. Olumsuzluklar yaşadık, güzel günler yaşadık. Sonuçta play-off kısmet oldu. Play – off’ta da çetin bir maç oynayacağız. Taraftarımızla birlikte buraya gelmişler, gerçekte çok özlemişiz onları. İnsan bir yandan da diyor yarın seyirci de olsaydı nasıl olurdu 40.000 kişinin önünde diye.  Gerçekten burayı tıklım tıklım doldururlardı, çok keyifli bir maç olabilirdi ama  günümüz şartları izin vermedi. Ama bugün buraya gelmeleri çok iyi oldu. Biz zaten uzun süredir konuşuyoruz,   bu şehir için ne kadar önemli olduğunu , bunun farkındayız.  Çok konsantreyiz, bugünkü olayda bizi biraz daha motive etti.  Yarın burada çok önemli ve ciddi bir maç oynayacağız. Umarım sahaya çıkan bütün arkadaşlarım, sahada elinden gelenin en iyisini yapacaklar ve önce Adanademirspor’u eleyip finalde de karşılaştığımız rakibimizi yenerek  Süper Lig’e çıkarız. Bu kadar büyük bir camianın yeri Süper Lig. Biz sezon başından beri çok uğraştık, çok sıkıntılar da yaşadık.   Ama her şey güzel olacak. Kupayı burada 40.000 kişi önünde kaldırmak istiyoruz” şeklinde konuştu ve Bursaspor camiasını kenetlenmeye davet etti.


Orhaneli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutladı

23 Nisan'da Osmangazi'de çocuklar makamı devraldı

Kastamonu'da taksi şoförü silahla vurularak öldürüldü

Bursaspor Divan Kurulu, önemli ziyaretler gerçekleştirdi

Bursa'da kahraman berber müşterisinin hayatını kurtardı

Mudanya’da 23 Nisan bayramı coşkusu

Yıldırım'da hayat çocuklara güzel

Bursa'da otomobil ve otobüs çarpıştı, maddi hasar oluştu

Yerli otomobil Togg Mudanya jandarmaya tahsis edildi

Bursa’da kaçak avlanan balıkçılara operasyon

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadelede kararlılık mesajı: Terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz

Bursa'da 23 Nisan coşkusu: Vali makamı Buğlem Çevik'e emanet

Bursa'da 23 Nisan Coşkusu: Zeyna Defne Kesmez makamı devraldı

23 Nisan’da yürek burkan görüntü

Uludağ Elektrik’ten çocuklara anlamlı 23 Nisan kutlaması

Beşiktaş’ta restoranda yangın paniği

Balıkesir’de motosiklet çalan hırsızlar kısa sürede yakalandı

Halil Umut Meler, EURO 2024’te görev alacak

İnegöl'de 23 Nisan coşkusu

Anıtkabir'de 23 Nisan coşkusu

Irak ve Suriye'de 19 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Bursa Gemlik'te istinat duvarı çökmesi sonrası soruşturma başladı!

Maliye vergi kaçakçılığının peşinde: Kiralık IBAN sahipleri dikkat!

Meteoroloji uyarıyor: Sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar bekleniyor

Trafikte kurşun yağdırdı...27 yıl hapis cezası olan şahıs böyle yakalandı

Bursa ve Balıkesir'de Mahzen-31 operasyonu

Bursa'da çocuklar belediye başkanı oldu, kentin geleceğini tartıştı

Yardımsever hırsız kamerada

Zincirleme kaza kamerada

Uludağ’da vatandaş tilkiyi elleriyle besledi

Yükleniyor