Bursa Yıldırımspor, finaller için kenetlendi

Bursa Yıldırımspor, Misli.com 3'üncü Lig Play-Off Yarı Final turunun ilk maçında deplasmanda 68 Aksaray Belediye Spor ile karşılaşacak.

SPOR 14.05.2021 16:08:00 0
Bursa Yıldırımspor, finaller için kenetlendi

Misli.com 3'üncü Lig’de Play-Off heyecanı, yarın oynanacak Yarı Final mücadeleleri ile devam edecek. Şampiyonluğu kıl payı kaçırmasının ardından, Play-Off yolundan 2'nci Lig’i hedefleyen Bursa Yıldırımspor, deplasmanda yarın 68 Aksaray Belediye Spor ile kozlarını paylaşacak. Aksaray’da Dağılgan Stadı’nda oynanacak olan bu zorlu randevu saat 16.00’da başlayacak. Bu mücadelenin rövanşı ise 19 Mayıs Çarşamba günü, Bursa’da oynanacak.

GOL AVANTAJIYLA ÜST TURDA

Misli.com 3'üncü Lig 4'üncü Grup’ta sezonu liderin bir puan gerisinde tamamlayan Bursa Yıldırımspor, Play-Off Çeyrek Final turunda 1954 Kelkit Belediyespor ile eşleşti. Deplasmanda oynadığı maçtan 2-2’lik eşitlikle dönen Bursa ekibi, evinde ise rakibiyle 1-1 berabere kalırken; deplasmanda attığı gol avantajıyla adını bir üst tura yazdırdı.

DÜZCESPOR’U GERİ DÖNÜŞ İLE ELEDİ

68 Aksaray Belediye Spor ise 4'üncü Grup’ta normal sezonu 4'üncü sırada tamamladı. Ligin güçlü ekiplerinden Düzcespor ile Play-Off Çeyrek Final turunda eşleşen Aksaray temsilcisi; sahasında rakibine 2-1’lik skorla yenildi. Ancak rövanş mücadelesinde, önemli bir dönüşe imza atan Aksaray ekibi, Düzcespor’u deplasmanda 3-0’lık net bir skor ile geçerek, Play-Off Yarı Final bileti aldı.

İŞTE STATÜ

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) belirlediği statüye göre; 4 grubun yer aldığı Misli.com 3'üncü Lig’de, yarı final mücadelelerinin ardından her gruptan bir takım, final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. Toplam 4 takım arasında final müsabakaları; 1'inci Grup ile 2'nci Grup; 3'üncü Grup ile 4'üncü Grup eşleşecek şekilde tarafsız sahada tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Final müsabakalarının ardından, 2 takım daha TFF 2. Lig’e yükselmeye hak kazanacak.

Başkan Şadi Özdemir’den minik Yağız Efe’ye destek çağrısı

İnegöl’e 17 yeni aile sağlığı merkezi

Bursa’da toplu ulaşıma yapılan zam yarın başlıyor: İşte yeni ücretler!

Merinos ailesi 88. yılında hasret giderdi

Trabzon’a Urfa’ya var da Bursa’ya yok mu?

İnegöl’de cinayetin yeni görüntüleri ortaya çıktı

Bakan Uraloğlu: Türkiye havacılıkta 5 kat büyüdü

Tutuklu hemşire hakkında yeni şiddet görüntüleri ortaya çıktı!

Bursa’da Afet Riskini Azaltma Çalıştayı

Bursa'da bebek arabasındaki 2 milyonluk altını çaldı: O anlar kamerada!

Bursa’da çocuk hastanesinde korkutan yangın

Bursa’da öğrenciler için güvenli yol uygulaması

Sosyal medyada yeni dönem: 15 yaş altına yasak geliyor

Bursa’da rögarlar taştı, trafik durdu

ÇGD’den Osmangazi’ye Uğur Mumcu kitapları

Osmangazi Belediyesi’nden çocuklara Bursaspor sürprizi

Bursa’da otomobillerin aynalarını kırıp kaportalarını çizdiler

Nilüfer Belediyesi’nden doğal parfüm atölyesi

Bursaspor’un genç eldiveni geçit vermiyor

Bursa’da eğitime 6,7 milyar liralık dev hamle

TEKNOSAB Lojistik Teknopark Fonu bir yılda rekor getiri sağladı

Atlas’ın ailesini tehdit eden şüpheli tutuklandı

Mübadelenin 103. yılı Nilüfer’de ezgilerle anıldı

Bursa Valiliği’nden Uludağ telesiyej arızası açıklaması

Matlı, Gulfood 2026’da Türk gıdasını zirveye taşıdı

Trafikte yarış yapan 4 sürücü yakalandı

Ataşehir’de 4 katlı binada yangın paniği

Bakan Yerlikaya’dan Uludağ’daki kurtarma operasyonuna tebrik

Bursa fethin 700. yılında, Tanpınar’ın gözünden anlatıldı

Uludağ’da telesiyej arızası: Mahsur kalan tatilciler kurtarıldı

Yükleniyor