Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi, ‘desen’ yarışmasına damga vurdu

Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi, Bursa’nın gurur kaynağı olmaya devam ediyor.

GÜNDEM 18.06.2022 16:16:00 0
Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi, ‘desen’ yarışmasına damga vurdu

Türkiye’nin Güzel Sanatlar Liselerinin resim alanında en prestijli yarışmalarından biri olan Mehmet Güleryüz Desen Defteri yarışmasına katılan Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, 7 başarı ödülünün 3’ünü kazanırken, 49 mansiyon ödülünden de 8’inin sahibi oldu.
Resim ve sanat alanında ortaya koyduğu faaliyetlerle adından sıkça söz ettiren Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi, Bursa’nın gurur kaynağı olmaya devam ediyor. Bu yıl düzenlenen Mehmet Güleryüz Desen Defteri yarışmasında büyük bir başarı yakalayan Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi, 31 okuldan 182 öğrencinin katıldığı yarışmada 7 başarı ödülünün 3’ünü kazandı. Aynı yarışmada 8 mansiyon ödülü alan Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi, toplam 11 ödülle yarışmanın uzak ara galibi oldu. 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının son gününde karneleriyle birlikte öğrencilere başarı ödülleri takdim edilirken, yarışmada 3 başarı ödülü alan öğrenciler Melisa Uzun, Merve Nur Kara ve Eda Duru Çetin başarı belgelerini Okul Müdürü Remzi Ayaz, Müdür Başyardımcısı Ferdi Söker ve Okul Aile Birliği Başkanı Yavuz Karayel’in elinden aldı.

“Bursa’yı gururla temsil eden tüm öğrencilerimizi kutluyorum”
Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi’nde düzenlenen ödül töreninde konuşan Müdür Remzi Ayaz, “Okulumuz yeni bir başarıya daha imza attı. Türkiye’nin en prestijli yarışmalarından biri olan Mehmet Güleryüz Desen Defteri Yarışması’nda toplam 11 ödül aldık. Türkiye genelinde yapılan böylesine önemli bir yarışmada, Bursa’yı gururla temsil eden tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Öğrencilerimizin yakaladığı başarıda emeği geçen, öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyor, bizlere destek veren İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonraki süreçte de Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi, başarılarına yenilerini ekleyecektir. Bu yıl mezun olan öğrencilerimizin de Allah yollarını açık etsin. Herkese hayırlı tatiller diliyorum” dedi.

Gemlik Belediye Meclis Üyesi Mustafa Duran, CHP üyeliğinden istifa etti

Bakan Uraloğlu: Türkiye bayramda hava trafiğinde rekor kıracak

Bursa’da çatı katı alevlere teslim oldu

Nilüfer’de kanlı kavganın ardından barış iftarı

Başkan Yılmaz sahur için fırının başına geçti

Büyükşehir’den Odunluk’a güçlü altyapı hamlesi

İlber Ortaylı için anma töreni düzenlendi

Kestel Belediyesi'nden çölyak hastalarına destek

CHP Nilüfer’de Ramazan coşkusu

Şirketlerin Sessiz Kahramanı: Varlık Yönetimi -ServiX

Yıldırım’da Çanakkale ruhu tiyatroyla canlandı

İBB davası tartışma sebebiyle ertelendi

Savaş petrol ve Türkiye’nin Sisifos ekonomisi

Bursa’da kaçak göçmen operasyonu: 14 kişi yakalandı

Osmangazi’de Çanakkale ruhu yüreklere işlendi

Bursa’da otomobil takla attı, şans eseri yaralanan olmadı

Başkan Burkay: TEKNOSAB Lojistik Teknopark stratejik üs olacak

Bozbey’den sahurda tahinli pide ikramı

Bursa'da bayram öncesi otobüs terminallerinde sıkı denetim

İnegölspor hocasıyla yollarını ayırdı

Bursa’da çiftlik yangını: 580 kanatlı hayvan telef oldu

Bursa’da elektrik direğinde feci ölüm

Bozbey iftar sofrasında vatandaşlarla buluştu

Yıldırım’da Ramazan denetimleri sıklaştırıldı

İnegöl yolunda facia saniyelerle atlatıldı

İznik’teki ölümcül kaza kameraya yansıdı

Özgür Özel: Türkiye'yi AB'nin tam üyesi yapacağız!

Savaşın bitmesi için İran'ın iki şartı var!

Nilüfer'de Tohum Takas Şenliği’nde 15 bin paket tohum dağıtıldı

Yıldırım Belediyesi’nden LGS desteği

Yükleniyor

loading