Tarih: 09.05.2017 12:05

BURSA´DA AKSİYON DOLU GECE

Facebook Twitter Linked-in

 

Bursa´da bir otomobili kurşun yağmuruna tutup kiralık otomobille kaçan şahıslar şehir merkezini birbirine kattı.

 

Olay Yıldırım ilçesi Şirinevler mahallesinde yaşandı. Bir kişi ve yanında bulunan bayan arkadaşı bir otomobilin şoförünü darp edip otomobilini kurşunladıktan sonra olay yerinden hızla kaçtı.

 

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, Şehir merkezine doğru kaçan otomobilin yerini MOBESE kameraları tarafından tesbit etti. Dur ihtarına uymayan sürücü, başka araçlara çarparak kaçmaya devam etti.

 

Yaşanan kovalamaca aksiyon film sahnelerini aratmazken bir polis memurunun kaçan aracı durdurmak için üzerine çıkmaya çalışması da kameralara yansıdı. Gecenin karanlığında uzun süre devam eden kovalamaca da şüpheliler otomobili sokakta çalışır halde bırakıp yaya olarak kaçtı.

Gemlik´ten kiralandığı belirlenen aracın sürücüsünün kimliği kısa sürede belirlendi. Araç içerisinde yapılan aramada uyuşturucu madde kullanma aparatı, bayan çantası ve  oyuncak tabanca bulundu.

 

Polis, Şehir merkezini birbirine kattıktan sonra izini kaybettiren U.B. ve bayan arkadaşını yakalamak için çalışma başlattı.

 

 


/kanal16haber.com/2017-5/9/132240210b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —