Tarih: 24.07.2018 13:41

BURSA´DA CAN PAZARI YAŞANDI

Facebook Twitter Linked-in

BURSA´NIN ORHANGAZİ İLÇESİNE YAŞANAN KAZADA BÜYÜK BİR FACİADAN DÖNÜLDÜ. TERS YÖNE GİREN BİR OTOMOBİL KARŞI YÖNDEN GELEN ARAÇLA KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI. KAZADA 3´Ü ÇOCUK, 7 KİŞİ YARALANIRKEN, DİREKSİYON BAŞINDA SIKIŞAN SÜRÜCÜ İSE GÜÇLÜKLE KURTARILABİLDİ.

Bölünmüş yolda ters şeride girdi, az kalsın faciaya neden oluyordu.

Bursa´nın Orhangazi ilçesinde karsak kavşağından girip İznik istikametine seyreden Abdullah Yılmaz hafif ticari araç, bölünmüş yolda ters şeritten gelen Önder Küçük otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Çarpmanın şiddeti ile savrulan otomobil bariyerlere çarparak durabildi. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda, sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. 3´ü çocuk, 7 kişinin yaralandığı kazada otomobil sürücüsü Önder Küçük ise direksiyon başında sıkıştı.

SIKIŞAN SÜRÜCÜ İÇİN EKİPLER SEFERBER OLDU

Aracın bazı bölgelerini kesen itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucu güçlükle sıkıştığı yerden kurtarılan Küçük, hastaneye kaldırıldı.

Kaza sırasında İznik güney yolunda trafik akışı tek şeritten kontrollü olarak sağlanırken,  daha önce de tartışma konusu olan Karsak kavşağındaki aydınlatma sorunu yeniden gündeme geldi


/kanal16haber.com/2018-7/24/135335190b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —