Tarih: 10.03.2017 10:52

BURSA´DA KADIN CİNAYETLERİ

Facebook Twitter Linked-in

 

Bursa´da iki kadın iki ayrı olayda katledildi? İlk kadın cinayeti haberi Gemlik´ten geldi.

Zekiye Toğluk isimli kadın, Hamidiye Mahallesindeki evinde tüfeği ile öldürülmüş halde bulundu.

Oğlu ile birlikte yaşayan Zekiye Toğluk´un evinden arka arkaya silah sesleri duyuldu. Komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, girdikleri evde Zekite Toğluk´un cansız bedeni ile karşılaştı.

Olayı duyup gelen talihsiz kadının yakınları sinir krizleri geçirdi. Yapılan incelemenin ardından Toğluk´un cesedi Gemlik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayet şüphelisi olarak Zekiye Toğluk´un 33 yaşındaki oğlunun aranmasına başlandı.

Bursa´daki İkinci kadın cinayetinin adresi Gürsu, nedeniyse kıskançlıktı? 18 yaşındaki Deniz, 3 ay önce kaçarak evlendiği 19 yaşındaki eşi tarafından katledildi.

Mehmet A., kıskançlık yüzünden eşi Deniz ile bir parkta tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet A. yanında bulunan bıçağı eşi Deniz´in göğsüne sapladı.

Zanlı, eşini bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Genç yaşında severek kaçtığı eşi tarafından kanlar içinde düştüğü yerde terk edilen talihsiz kadın, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.  Eşini bıçakladıktan sonra kaçan zanlı, bir süre sonra polise teslim oldu.


/kanal16haber.com/2017-3/10/163827947b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —