Tarih: 18.01.2018 18:09

BURSA´DA ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI VERİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Bursa Valiliği, vatan uğruna şehit düşenlerin Bursa´da yaşayan aileleri ve gaziler için devlet övünç madalyası tevci töreni düzenledi.

 

Tayyare Kültür Merkezinde düzenlenen törene Bursa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şükrü Köse, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut Öneş, Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Şahin, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ve Uludağ Üniversitesi Rektörü Yusuf Ulcay da katıldı.

 

İzzettin Küçük; memleketimiz yurdum. Bu topraklarda binlerce yıllar çeşitli kavimler, medeniyetler kurulmuştur. Anadolu medeniyetlerin hem beşiği olmuştur hem de mezarı. Tarihte 1000 senedir bu coğrafyada tutunan sadece biziz. Kıymetli, değerli ve zor coğrafyada yaşarken bunun bedelini de ödememiz gerekiyor. Bu yaşamamızın en büyük güvencesi Can vermeye hazır insanların mevcudiyetidir. Bu günlerde de yine etrafımız karanlık güçlerin işbirliğiyle kuşatılmış vaziyette, bizler bunlardan daha ağır sınavlardan geçtik. Bizim bu girişimlerimiz bu vatan için canını veren insanlara bir karşılık değildir sadece bir teşekkür teşebbüsüdür?diye konuştu.

 


/kanal16haber.com/2018-1/18/183707497b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —