BURSA´DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

OSMANGAZİ´DE GERÇEKLEŞTİRİLEN OPERASYONDA ÇOK MİKTARDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

BURSA´DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
/kanal16haber.com/2017-8/13/121444537b.mp4
ASAYİŞ 13.08.2017 11:27:55 0

İstanbul´dan Bursa´ya uyuşturucu getirileceği istihbaratını alan Bursa polisi düzenlediği operasyonla uyuşturucu madde satıcılarını suçüstü yakaladı. 

Bir ihbarı değerlendiren uyuşturucu ile mücadele şube müdürlüğü ekipleri M.S isimli bir zanlının kullandığı otomobili takibe aldı.  Ekipler Osmangazi´ye bağlı  Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde M.S ve M.Y isimli şahısların buluştuğu esnada operasyon düzenledi. Şahısların üzerlerinde yapılan aramalar neticesinde M.S isimli şüphelinin üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Operasyonu derinleştiren ekipler şahıslarla bağlantılı olduğu tespit edilen M.M ile birlikte Y.E, A.B, S.S, ve Ö.Y´yi Altıparmak Caddesi üzerinde yakalandı. Bu şahısların üstünden bir miktar uyuşturucu ve 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait mermileri ele geçirildi.

Şüphelilere ?uyuşturucu madde bulundurmak, satın almak, kabul etmek´ suçundan adli işlem yapıldı. M.S, M.Y ve M.M isimli kişiler ise ?uyuşturucu madde ticareti yapmak´ suçundan gözaltına alındı. Sorgularının ardından M.S tutuklanırken, M.Y ve M.M adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.