Bursa'da 7. kez istihdam seferberliği

Bursa'da 7. kez düzenlenen Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması'nda binlerce kişi iş imkanı buldu.

Bursa
BURSA HABER 18.02.2024 15:49:00 0

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle 7. kez düzenlenen Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması (BİİB), 16-17 Şubat tarihleri arasında Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. 274 firmanın katılımıyla Türkiye'nin alanında en büyük istihdam buluşmalarından biri olan organizasyonda binlerce kişi iş imkanı buldu.

Bursa'da 7. İstihdam Buluşması: Binlerce kişi iş imkanı buldu

Organizasyona katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, stantları gezerek firma temsilcileri ve iş arayanlarla sohbet etti. Başkan Aktaş, Bursa'nın nüfusunun artması ve şehrin hızla gelişmesiyle yeni ihtiyaçların da ortaya çıktığını söyledi. Altyapıdan üstyapıya kadar her alanda yatırımları sürdürdüklerini belirten Başkan Aktaş, Büyükşehir Belediyesi'nin istihdam açısından da iş ve personel arayanların buluşmasına aracılık ettiğini ifade etti.

Başkan Aktaş: "İşverenleri ve iş arayanları uygun ortamda buluşturmuş olmaktan mutluluk duyduk. Bir gencin ilk işini bulduğu andaki gururuna, onun staj imkanına kavuşmasına aracılık etmek ve destek olmak büyük bir mutluluk. BİKO marifetiyle de vatandaşlarımıza iş seçme, yeni iş bulma noktasında önemli fayda sağlıyoruz."