Bursa'da ASM'deki tüm doktorların testi pozitif çıktı! Sağlık Merkezi karantina altına alındı!

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Emek Mahallesi'nde 19 No'lu Adnan Menderes Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli olan tüm doktorların koronavirüs testi pozitif çıktı.

Bursa
BURSA HABER 17.11.2020 18:37:00 0

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Emek Mahallesi'nde 19 No'lu Adnan Menderes Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli olan tüm doktorların koronavirüs testi pozitif çıktı. Merkez 7 gün boyunca karantina alına alınırken, ASM geçici bir süreliğine hizmete kapatıldı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Emek Mahallesi'ndeki ASM'de bulunan tüm doktorlar koronavirüse yakalandı. Bunun üzerine Aile Sağlığı Merkezi 7 gün boyunca karantina altına alındı.

7 GÜN KAPATILDI

Osmangazi 19 No'lu Adnan Menderes Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışan tüm doktorların koronavirüs testi pozitif çıktı. Bunun üzerine alınan kararda ASM'nin 7 gün boyunca hizmete geçici olarak kapatılması kararlaştırıldı.

CUMA GÜNÜ AÇILMASI BEKLENİYOR

Konu ile ilgili bilgi sahibi olmayan vatandaşlar ise ASM'ye gelerek, görevlilerden bilgi aldıktan sonra geri döndüler. Gelen bilgiye göre Aile Sağlığı Merkezi'nin Cuma gün yeniden hizmete açılması bekleniyor.

TAHLİL YAPTIRMAK İÇİN GELDİ

ASM'ye nikah kıydırmak için tahlil yaptırması gereken bir vatandaş, durumdan habersiz olarak geldi. Karantina sebebiyle kapıdan dönen vatandaş, sürecin geçmesini bekleyeceğini söyledi.