Tarih: 30.01.2024 14:35

Bursa'da bağ evinden hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı

Facebook Twitter Linked-in

34 yaşındaki E.Ç. ve 30 yaşındaki Y.Ç., Osmangazi ilçesindeki bir bağ evinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yakalandı. Şüphelilerden E.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Y.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, Avdancık Mahallesi Dedebayır mevkisindeki bir bağ evinde meydana geldi. Ev sahibi M.K.T., bağ evine geldiğinde eşyalarının çalındığını fark etti. Bunun üzerine jandarmaya şikayette bulundu.

Jandarma ekipleri, yaptığı incelemede, hırsızlığın E.Ç., Y.Ç. ve E.U. tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti. E.Ç., Ovaakça Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri, yaptıkları araştırma ve incelemelerde, firari şüphelilerden Y.Ç.'yi de Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi'nde yakaladı. Şüphelilerden E.Ç.'nin 4, Y.Ç.'nin ise 13 suç kaydı olduğu tespit edildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.Ç., çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanırken, Y.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Firari zanlı E.U.'nun yakalanması için çalışmalar sürüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —