Bursa'da bagajdaki dehşetin zanlısı kız arkadaş çıktı....

Olay, Bursa’nın Kestel İlçesi Cuma Caddesi’nde meydana geldi.

ASAYİŞ 4.05.2021 12:51:00 0
Bursa

 Bursa’nın Kestel ilçesinde park halindeki araçta çürümüş cesedi bulunan 32 yaşındaki Sinan Sönmez'i boğarak öldürdüğü öne sürülen Rus uyruklu arkadaşı Neriman Sarvarov ile ona yardımcı olduğu öne sürülen 4 kişi gözaltına alındı. Zanlılar sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi.  



  Edinilen bilgiye göre mahalle sakinleri, park halindeki plakasız bir otomobilin bagajından kötü kokular geldiği gerekçesiyle polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, alınan savcılık kararıyla otoparka çekilerek otomobilin bagajını açtı. Bagaja açan ekipler, çürümüş erkek cesedi ile karşılaştı.  


  Yapılan incelemelerde cesedin Bursa’nın İnegöl ilçesinde 34 gündür haber alınamayan 32 yaşındaki Sinan Sönmez’e ait olduğu belirlendi. Cesedin bulunduğu otomobilin ile Sinan Sönmez’e ait olduğu ve plakalarının söküldüğü belirlendi. Ceset yapılan incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, araç ise emniyete çekildi. Bahse geçen sokak üzerinde güvenlik kameraları incelemeye alınırken, aracı Rus uyruklu 29 yaşındaki Neriman Sarvarov’un getirdiği belirlendi.  


  Ölen şahsın en son kimlerle telefon görüşmesi yaptığının tespiti ve güvenlik kameralarından yola çıkan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri soruşturmayı derinleştirdi.  
  Gözaltına alınan Neriman Sarvarov ifadesinde ‘önceden arkadaş oldukları Sinan Sönmez ile birlikte yaklaşık bir ay önce İnegöl İlçesi, Akhisar Mahallesinde ağaçlık alanda alkol alırken aniden küfürleşmeye başladıklarını, kendisinin önce yumruk atarak Sinan Sönmez’i araç içerisinde bayılttığını ve akabinde elleriyle boğarak öldürdüğünü ve cesedi bagaja attığını, daha sonra ise maktule ait aracı Kestel İlçesine götürerek terk ettiğini itiraf ettiği öğrenildi.

 
  Cinayet Bürosu dedektifleri olayla alakalı, Latife A.,  Sabit D., Alişan D., İsmail Ç. isimli şahısları da gözaltına aldı. Sorgusu tamamlanan 5 zanlı Acemler'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'nden İnegöl Adliyesi'ne sevk edildiler.  


 

Yeşil-Beyazlılar deplasmanda berabere kaldı!

Başkan Gürkan, CHP’nin Nilüfer eylemlerini değerlendirdi

Megastar Tarkan'ın İstanbul konserlerinden aldığı ücret belli oldu!

Bursa Emniyeti 10 noktada huzur uygulaması gerçekleştirdi

Bursa'da dereye düşen adam kalp masajıyla kurtarıldı!

Nilüfer’de gece mekânlarına sıkı denetim

İnegöl'de su ısıtıcısı devrildi, 1,5 yaşındaki bebek yaralandı

Nilüfer’e konforlu ulaşım için yeni bulvar hamlesi

Bursa'da sel vurdu, sebze ateş pahası oldu!

Osmangazi’de depoda yangın paniği

İŞKUR haritayı güncelledi: En çok aranan meslekler ortaya çıktı!

Bursa trafiğinde kalp ısıtan an

Yeşil beyazlılar Isparta’ya kilitlendi: Hedef net: 3 puan!

Bursa'da yüksek hız ve hatalı dönüş kazayı getirdi!

Büyükşehir’den tarihe vefa

Bursa'da otobüsün arkasına tutunan çocuklar yürekleri ağza getirdi

Osmangazi Belediyesi’nden ramazan öncesi 136 mahalleye erzak desteği

Bursa’da kayıp genç kızdan sevindiren haber

Nilüfer’de “pırıl pırıl kent” hedefi konuşuldu

Bursa'da elektrik panosu alev aldı, ev küle döndü

Livanespor: “İddialar gerçeği yansıtmıyor”

Bursa Kuzey Çevre Otoyolu masaya yatırıldı

Nilüfer’de belediye güvenceli dönüşüm başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asrın felaketinde milletçe ayağa kalktık

Nilüfer’in yeni kentsel dönüşüm modeli: Rant değil yaşam

Bursaspor’da Tunahan Ergül ile yollar ayrıldı

Bursa afetlere hazırlanıyor

Başkan Yılmaz'dan Umman'da önemli temaslar

Bakan Kurum: Türkiye Yüzyılı tarihe yazılacak

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Bursa’da sessiz yürüyüş

Yükleniyor