Bursa'da cezaevinden izinli çıkan genç, motosikletli saldırgan tarafından vuruldu

Cezaevinden 10 gün önce izne çıkan genç, yürüyüş yaptığı sırada motosikletli bir saldırgan tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti.

Bursa
Haberi Sesli Oku
BURSA HABER 2.10.2024 17:11:00 0

 

Osmangazi ilçesinin işlek caddelerinden biri olan Altıparmak Caddesi'nde, 23 yaşındaki Hüseyin U, bir arkadaşıyla birlikte yürüyordu. Yolun kenarında motosikletle bekleyen ve henüz kimliği tespit edilemeyen saldırgan, Hüseyin U'ya tabancayla ateş etti. Saldırgan, tek el ateş ederek Hüseyin U'yu boynundan ağır yaraladıktan sonra motosikletiyle olay yerinden kaçtı.

 

 

Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri hızla bölgeye intikal etti. Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hüseyin U, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hüseyin U'nun "hırsızlık" suçundan cezaevinde bulunduğu ve 10 gün önce izinle çıktığı öğrenildi. Polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadelerini alarak çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye başladı. Kamera kayıtlarında, Hüseyin U'nun arkadaşının yanındayken saldırganın ateş ettikten sonra motosikletiyle kaçtığı ve çevredeki insanların da panik içinde kaçıştığı gözlemleniyor. Ayrıca, Hüseyin U'nun yanındaki kişinin ara sokağa girerek hızla uzaklaştığı da kayıtlarda yer alıyor.