Tarih: 08.02.2024 15:13

Bursa'da dehşet veren cinayet! Boşanan adam ailesini katletti

Facebook Twitter Linked-in

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, boşandığı için bunalımda olduğu öğrenilen Abdulsamet Y., 8 Şubat 2024 tarihinde babasını, annesini ve kardeşini pompalı tüfek ve bıçakla öldürdü. Olayda 3 kişi hayatını kaybetti, 7 yaşındaki oğlunun ise cinayete tanık olduğu belirtildi.

Cinayet, saat 03.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi 2. Vakıf Sokak'ta meydana geldi. Akşam saatlerinde 7 yaşındaki oğluyla ailesinin evine gelen Abdulsamet Y. ile babası S.Y. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Bursa'da dehşet: Boşanma bunalımı bir evi kan gölüne çevirdi

Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Anne Z.Y. ve kardeş M.Y., Abdulsamet Y.'yi odadan çıkararak kavgayı önlemek istedi. Bu sırada Abdulsamet Y., yatak odasından aldığı pompalı tüfekle salonda bulunan aile fertlerinin üzerine ateş açtı.

Açılan ateşte anne Z.Y. ve baba S.Y. olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı kurtulan M.Y. evden kaçmaya çalıştı. Abdulsamet Y., mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla kardeşinin boğazını keserek onu da öldürdü.

Silah sesleri ve M.Y.'nin yardım çığlıklarını duyan komşuların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Abdulsamet Y.'yi gözaltına aldı. 7 yaşındaki oğlu ise koruma altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —