Bursa'da dereye düşen adam kalp masajıyla kurtarıldı!

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde dereye düşen 35 yaşındaki Mehmet Ali B., kalbi durduktan sonra sağlık ekiplerinin dere içerisinde yaklaşık 10 dakika süren kalp masajıyla hayata döndürüldü.

BURSA HABER 8.02.2026 15:43:00 0

Bursa

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen olayda, dereye düşen 35 yaşındaki Mehmet Ali B., sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yeniden hayata döndü.

Edinilen bilgilere göre, Gökdere mevkiinde dere içerisinde hareketsiz halde yatan genç, bölgeden geçen vatandaşlar tarafından fark edildi. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine, olay yerine Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ve sağlık görevlileri sevk edildi.

Kalbi duran Mehmet Ali B.’ye, olay yerinde yaklaşık 10 dakika boyunca dere içerisinde kalp masajı yapıldı. Müdahale sonucu kalbi yeniden çalıştırılan genç, itfaiye ekipleri ve sağlık personeli eşliğinde kontrollü şekilde dere içerisinden çıkarıldı. İlk müdahalesi olay yerinde tamamlanan Mehmet Ali B., ardından ambulansla Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ve burada da gerekli müdahalelerle hayata döndürüldü.

Olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlatırken, bölgedeki risk dikkat çekti. Son 2 ay içerisinde aynı dere içerisinde 2 kez cansız beden bulunmuş olması, yetkililerin dikkatini çeken bir diğer unsur oldu.

Mehmet Ali B.’nin hayatını kurtaran ekiplerin hızlı ve koordineli müdahalesi, küçük bir farkla yaşanabilecek trajik bir olayı önledi ve vatandaşların güvenliği açısından kritik bir müdahale örneği olarak kayıtlara geçti.

Bursa’da burçak toplamaya giden adam avcı kurşunuyla öldü

Nilüfer’de atıl araziler hatıra ormanına dönüşüyor

Bursa’da apartman çatısında yangın paniği

15 yıl hapis cezası bulunan firari İnegöl’de yakalandı

Bursa Şoförler Odası’ndan APP plaka açıklaması

ABD Başkanı Trump’tan barış sinyali

Yenişehir’de doğal ekmek lezzeti Yesaş’ta

Büyükşehir'den Keles'e kardeşlik sofrası

Gemlik’te barınak önünde hayvanseverler eylem yaptı

Bakan Fidan, İranlı mevkidaşı Arakçi ile görüştü

Mollaarap’a yeşil koridor geliyor

Bursalıları kazıklayan işletmelere ceza yağdı

Bursa'da ‘Dur’ ihtarına uymayan sürücüye 200 bin TL ceza

Devlet Bahçeli'den füzeler hakkında sert uyarı: Türkiye üzerinde kumar oynanmaz

İsrail’in propaganda hesaplarında Türkiye paniği

Kestel sokak iftarlarıyla dayanışmayı güçlendiriyor

Ulu Cami’de Ramazan mahyası: “Zekat Berekettir”

İran’dan ateşkes için güvence şartı

Osmangazi’de Ramazan bereketi Emek’te paylaşıldı

Bursa’da otomobil apartman bahçesine savruldu

İnegöl’de kayıp çocuk ekipleri harekete geçirdi

İnegöl’de kazada hayatını kaybeden Öykü toprağa verildi

İnegöl’de iftar hazırlığı sırasında çıkan yangın paniğe neden oldu

İran'dan gelen bir füze daha imha edildi

Nilüfer'de 4 kaçak yapı yıkıldı!

Saliha Erdim Yıldırımlılarla buluştu

Boş tencerenin götüremeyeceği iktidar vardır

Putin’den Hamaney’e tebrik

Osmangazi’de gönül sofrası Kiremitçi’de kuruldu

İznik’te evin çatısı küle döndü

Yükleniyor

loading