Bursa'da emniyetten net mesaj: Aranan kaçamaz

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 hafta süren aralıksız çalışmayla haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 2 firari hükümlüyü ve 163 şüpheliyi yakaladı.

Bursa
BURSA HABER 14.02.2024 10:44:00 0

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, aranan kişilere yönelik 2 hafta süresince çalışma yürüttü. Operasyonda haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 2 firari hükümlü ve 163 şüpheli yakalandı.

Bursa'da polis operasyonu: 2 firari hükümlü ve 163 şüpheli yakalandı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 hafta boyunca aranan kişilere yönelik kapsamlı bir çalışma yürüttü. Ekipler, adres tespiti, fiziki takip ve teknik takip gibi yöntemler kullanarak aranan kişileri yakalamak için gece gündüz çalıştı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerince aranan kişilere yönelik operasyon

Operasyonda uyuşturucu ticareti suçundan 12 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.A. (33) ile hırsızlık suçundan 9 yıl 4 ay 15 gün kesinleşmiş cezası olan firari hükümlü A.T. (32) yakalanarak Aranan Şahıslar Büro Amirliğince yapılan işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.

Ayrıca, Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince farklı suçlardan aranan 163 şüpheli de yakalanarak haklarında işlem başlatıldı.