Tarih: 31.01.2024 09:57

Bursa'da eşini kıskançlık yüzünden öldüren şüpheli yakalandı

Facebook Twitter Linked-in

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, eşiyle kıskançlık nedeniyle tartışan Turgay K, eşi Seher A.K'yı (42) başından merdaneyle vurduktan sonra boğarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan Turgay K, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince Osmangazi Kent Meydanı'nda yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Esenevler Mahallesi 2. Emrah Sokak'ta yaşayan Turgay K, dün sabah saatlerinde eşi Seher A.K. ile tartıştı. Tartışmanın ardından Turgay K, eşinin başına merdaneyle vurduktan sonra boğarak öldürdü. Turgay K, daha sonra baldızına "Ablanı öldürdüm" şeklinde mesaj gönderip kaçtı.

Bursa'da kıskançlık cinayeti: Eşini öldürüp kaçtı, yakalandı

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine giden ekipler, Seher A.K'nın cansız bedeniyle karşılaştı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Turgay K'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Turgay K'nin Osmangazi Kent Meydanı'nda olduğunu tespit etti. Bölgeye sevk edilen ekipler, Turgay K'yi gözaltına aldı.

İfadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Turgay K, eşiyle birkaç aydır kıskançlık nedeniyle tartıştıklarını ve olay günü eşinin başına merdaneyle vurduğunu itiraf etti.

Cinayet Büro Amirliği'nde işlemleri tamamlanan Turgay K, adliyeye sevk edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —